Redactia.ro
Home » Monden » Cristina ICH a făcut scandal în aeroport! Un bărbat a înjurat-o pe vedetă: ”Omul era posedat de un diavol”

Cristina ICH a făcut scandal în aeroport! Un bărbat a înjurat-o pe vedetă: ”Omul era posedat de un diavol”

Cristina ICH a făcut scandal în aeroport! Un bărbat a înjurat-o pe vedetă: ”Omul era posedat de un diavol”

Cristina ICH a trecut prin momente cumplite pe aeroport, după ce s-a grăbit să prindă avionul. Un bărbat aflat la coada de la bagaje a înjurat-o pe influenceriță. Șatena a povestit totul pe rețelele de socializare. 

Cristina ICH a făcut scandal în aeroport! Un bărbat a înjurat-o pe vedetă: ”Omul era posedat de un diavol”

Cristina ICH este una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România. Vedeta este urmărită de sute de mii de fani și este recunoscută pentru modul direct de a spune lucrurile. Este știut faptul că nu se ascunde cu nimic și că nu suporta falsitatea și nedreptatea. Astfel că, nu e loc unde frumoasa șatenă să nu aibă parte de o dispuă sau chiar un scandal.

De curând, iubita lui Alex Pițurcă a avut parte de un scandal uriaș la aeroport. După ce a gonit pe străzi pentru a ajunge să plece în vacanța mult dorită, Cristina Ich s-a lovit de furia unui bărbat atunci când a îndrăznit să ceară să fie lăsată în față la coada de la bagaje. Individul ar fi înjurat-o și pe ea și pe o altă doamnă care se afla în aceeași situație. Aflată pe punctul de a plânge, Cristina a decis să le povestească urmăritorilor ei de pe Instagram ce i s-a întâmplat. Pe cât de furioasă, pe atât de speriată era influencerița, care a fost șocată de comportamnetul bărbatului.

”Am ajuns în ultima secundă la poartă. Nu vă puteți imagina cam câți nervi am. Îmi vine să plâng de nervi. Dacă nu ne-a înjurat, pe mine și pe o doamnă pe care am ajutat-o, un om în toată firea, cred că avea în jur de 60 de ani … Din ”tupeistele dra*u” nu ne-a scos … nu vreți să știți ce ne-a făcut. Oameni mai răi ca ăștia eu nu am văzut”, a povestit Cristina Ich, vizibil afectată de incident.

Se pare că bărbatul nu a empatizat deloc cu situația vedetei. Iubita lui Alex Pițurcă susține că i-a rugat pe cei din față s-o lase înainte și a primit acordul lor, dar individul nu a apreciat deloc gestul ei, motiv pentru care s-a dezlănțuit și a spus tot ce i-a venit la gură în acele momente.

”Dacă nu ajungeam cu bagajul la poartă pierdeam avionul. (…) I-am rugat pe toți cei din față, dar omul ăla era posedat de un diavol”, a mai explicat vedeta.

De ce boală suferă Cristina ICH

Cristina ICH și-a panicat fanii după ce a postat un Instastory în care a spus că trebuie să ia o pauză din cauza unei probleme de sănătate. Toți s-au întrebat atunci dacă aceasta are din nou coronavirus, însă nu este vorba despre așa ceva.

”Ne vedem curând, am nevoie de o pauză. O să fiu bine, dar câteva zile trebuie să stau sub observație. Mi-am luat și cremele cu mine. Nu stați niciodată cu dureri de cap și nu tratați nimic ce ține de sănătate cu indiferență”, a scris Christina Ich, pe Instagram.

Frumoasa influenceriță a dezvăluit motivul pentru care a ajuns la spital. Cristina ICH a explicat că nu este nimic grav și că urmează un tratament. Mai mult, aceasta este prima dată când se confruntă cu o astfel de problemă de sănătate, de aceea nici nu și-a dat seama care este motivul pentru care are dureri de cap frecvente.

”Nu am covid, din fericire, mă simt bine. Dar am o problemă cu sinusurile. Voi face un tratament de câteva zile, e prima oară când sufăr de această problemă, dar îmi voi reveni. Mi-a recomandat medicul tratamentul, mai ales că problema era serioasă, sunt înfundată toată… Nu e plăcut, dar, din fericire, nu e ceva foarte grav”, a spus Christina Ich, în exclusivitate pentru fanatik.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: