Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu a pozat sexy pe litoral. Fosta jurnalistă a fost criticată de internauți

Cristina Șișcanu a pozat sexy pe litoral. Fosta jurnalistă a fost criticată de internauți

GALERIE FOTO (3) Cristina Șișcanu a pozat sexy pe litoral.

Cristina Șișcanu a pozat sexy pe litoral. Soția lui Mădălin Ionescu face senzație pe rețelele de socializare. La 36 de ani și o naștere, Cristina Șișcanu are un trup de invidiat și nu ezită să-și etaleze corpul ori de câte ori are ocazia. Recent, fosta jurnalista a postat sexy chiar pe litoral, dar fanii nu prea au fost mulțumiți de poziția acesteia.

Cristina Șișcanu a pozat sexy pe litoral. Fosta jurnalistă a fost criticată de internauți

Cristina Șișcanu a pozat sexy pe litoral. Cristina Șișcanu trăiește o poveste de dragoste alături de Mădălin Ionescu, împreună cu care are o fetiță minunată, Petra. De asemenea, Cristina le-a devenit mamă și celor doi copii ai jurnalistului din prima căsătorie, Ștefania și Filip.

Chiar dacă a născut în urmă cu patru ani, fosta jurnalistă are un trup de invidiat, iar când are ocazia, și-l etalează în mediul online. Plecată la mare împreună cu familia sa, Cristina a postat o imagine sexy chiar de pe șezlong. Îmbrăcată într-un costum de baie închis, accesorizat cu o pălărie, vedeta a pozat provocator. „My Monday ☀️”, a scris ea în dreptul postării. Cu toate astea, soția lui Mădălin Ionescu a fost criticată pentru poziția adoptată. Unii sunt de părere că vedeta a exagerat cu imaginile provocatoare, în timp ce alții se declară indiganți de apariția sa. „O poziție usor forțată.. usor penibila, nu crezi?”, „Doamne fereste🙄🙄🙄🙄🤦🏻‍♀️„, au fost doar câteva dintre comentariile internauților la imaginea Cristinei Șișcanu.

Cristina Siscanu, criticata de fani

Soția lui Mădălin Ionescu, criticată dur de internauți

Nu este prima dată când Cristina Șișcanu este criticată de internauți pentru modul în care își face apariția în mediul online. În urmă cu câteva săptămâni, vedeta a postat o imagine de pe litoralul românesc, în care apare într-un costum de baie dintr-o singură piesă și o cămașă roz. Nimic ciudat, doar că pe unul dintre picioarele vedetei se văd niște pete închise la culoare.

Acest detaliu le-a determinat pe multe dintre cele care au comentat în dreptul pozei să spună că fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities ar purta un absorbant. „Ce aveți pe picioare ?”, „Nu sunt răutăcioasă, dar e prea editată poza. La picioare se vede urât tare”, „Doamne, Cristina, șterge poza de la jumate în sus că se vede foarte urât”, „Vai de capul meu lasă editarea, ești frumoasa naturală!” sau „Se vede marginea albă de la tampon pe slip” sunt unele dintre reacțiile fanilor din mediul online.

Cristina Siscanu

Simțindu-se iritată, Cristina Șișcanu le-a dat explicații internauților, spunându-le că nu este vorba despre niciun absorbant.„Unele dintre voi nu sunteți sănătoase la cap. Zic sa faceți zoom mai mult. Cum va gândiți ca as putea să mă postez cu absorbantul la vedere? Mai mult decât atât nu folosesc absorbante externe la costum de baie”, a spus Cristina Șișcanu. La scurt timp după ce a postat acest mesaj, soția lui Mădălin Ionescu le-a blocat fanilor opțiunea de a mai putea comenta la postările sale și a ascuns mesajele postate până atunci după publicarea pozei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: