Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu, cu chiloții la vedere. Cum s-a pozat soția lui Mădălin Ionescu FOTO

Cristina Șișcanu, cu chiloții la vedere. Cum s-a pozat soția lui Mădălin Ionescu FOTO

Cristina Șișcanu a lăsat inhibițiile deoparte și s-a fotografiat din vacanța, din Coasta de Azur, într-o ținută extrem de sexy. Soția lui Mădălin Ionescu și-a lăsat lenjeria intimă la vedere.

Cristina Șișcanu, cu chiloții la vedere. Cum s-a pozat soția lui Mădălin Ionescu FOTO

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu se bucură, zilele acestea, de o vacanță de vis în Coasta de Azur. De acolo, Cristina Șișcanu se pozează în ținute care-i lasă chiloții la vedere. Așa apare vedeta într-o ultimă postare pe rețelele de socializare. Totodată, în imaginea de mai jos, vedem cum fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” și-a lăsat și sutienul la vedere.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi în aer liber

Foto: Facebook Cristina Șișcanu

De cum i-au văzut postare, fanii nu s-au reținut în comentarii, unele ironice: ”Superbi chiloții,asortați/Hopaaaa, ce avem noi aiciiiiiii????/Ești o frumoasă,mai ales când zâmbești!!!/”, sunt o parte dintre comentariile internauților la ultima fotografie a Cristinei Șișcanu de pe rețelele de socializare.

Cristina Șișcanu își mai dorește un copil

În căsnicia cu Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu este mamă a trei copii. Mai exact, mama lui Filip și a Ștefaniei, copiii prezentatorului din prima căsătorie și a Petrei, fiica Cristinei Șicanu cu Mădălin Ionescu. Întrebată de curând pe Instagram dacă mai vrea să dea naștere și a doua oară unui copil, Cristina Șișcanu a confirmat. ”Da!”

Cristina Șișcanu este mulțumită de cum o apreciază toți copiii ei, mai ales Filip, care are unele nevoie speciale. „Filip m-a perceput ca pe o mamă, pentru că era mai mic, avea vreo şase ani. Ştefania era mai mare, nici ca vârstă nu prea pot eu să îi fiu mamă. Până să apară Petra, care are are doi ani şi opt luni, am fost doar noi. Nu Petra mi-a spus pentru prima oară mamă, ci Filip. I-am iubit necondiţionat pe amandoi, exact cum îţi iubeşti copiii. Niciodată nu m-am gândit că trebuie să primesc ceva în schimb, asta e singura dragoste necondiţionată ”, a mărturisit Cristina Șișcanu pentru OK!Magazine.

Cristina Șișcanu, mărturii sfâșietoare despre fiul lui Mădălin Ionescu: “A suferit o traumă, l-am dus la psiholog”

Tot pe Instagram, Cristina Șicanu a dezvăluit și secretul căsnicie sale longevive cu îndrăgitorul prezentator.„Prima condiție trebuie să o aibă doi: un el și o ea, sau mă rog, nu contează, atunci când decid să fie împreună e să existe acea chimie, acea atracție, adică să nu se cupleze din alte motive, că e sortită eșecului o astfel de asociere. Din punctul meu de vedere, trebuie să aveți aceeași viziune asupra vieții. E complicat ca unul să fie genul mai boem și altul care vrea să trăiască într-un mod de a agonisi”, a spus Cristina Șișcanu pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: