Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu are COVID-19. Cum se simte soția lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu are COVID-19. Cum se simte soția lui Mădălin Ionescu

GALERIE FOTO (5) Cristina Șișcanu are COVID-19.

Cristina Șișcanu are COVID-19. Soția lui Mădălin Ionescu a anunțat pe rețelele de socializare că s-a testat împotriva coronavirusului, iar rezultatul a fost pozitiv. Vedeta a spus cum se simte.

Cristina Șișcanu are COVID-19. Cum se simte soția lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu are o comunitate mare pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu fanii săi. Recent, vedeta și-a îngrijorat susținătorii după ce a anunțat că s-a testat împotriva coronavirusului. Înainte de a primi rezultatul testului, soția lui Mădălin Ionescu a postat mai multe filmulețe în care se vede că este alături de fiica sa. Anul trecut, jurnalista și-a retras fetița de la grădinița pentru a nu lua coronavirus.

Cristina Șișcanu a făcut o postare pe pagina de socializare și le-a dat fanilor o veste șocantă. Aceasta a făcut un test PCR, iar rezultatul a ieșit pozitiv. Astfel, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a fost obligată să rămână acasă împreună cu fetița sa. Din clipurile video se vede că aceasta se simte bine, iar la scurt timp a postat un mesaj pe Instagram pentru a-și liniști fanii.  Vedeta nu a spus nimic de ceilalți membri ai familiei. “Am primit rezultatul testului PCR…este pozitiv. Povestim mâine. Sunt bine.O să vă spun un pic mai încolo, mai spre seară, de ce sunt cu Petra acasă și de ce ea nu a mers la grădiniță. Și de ce eu nu am putut să ies să îmi fac activitățile. O mare parte din ele le fac la biroul amenajat acasă”, a spus Cristina Șișcanu.

În toamna anului trecut, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au luat o decizie radicală. Cei doi au decis să o retragă pe fiica lor de la grădiniță din cauza pandemiei de coronavirus. “Mă bucur că am fost foarte inspirați și nu am mai trimis-o pe Petra la grădi, nu mai știu… Cred că de aproape două săptămâni nu mai merge. Recent la ea în grupă a apărut un caz de COVID, evident, iar în felul acesta am ferit-o. Mulți dintre apropiații noștri s-au infectat cu virus adus de copii, fie de la grădiniță, fie de la școală”, spunea vedeta pe Instagram în luna octombrie.

Cristina Șișcanu, despre al doilea copil

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au trei copii, doi dintr-o căsnicie anterioară a jurnalistului și unul al cuplului. Cristina a vorbit despre cel de-al doilea copil.Vedeta le-a mărturisit finilor Tavi Clonda și Gabriela Cristea, în emisiunea ”Mămici de pitici cu lipici”, că ea și Mădălin vor să devină părinți din nou. „Mami și tati se gândesc să facă un bebeluș. Am calculat că nu mai avem foarte mulți ani la dispoziție, nu mai avem timp de gândire”, a declarat Cristina Șișcanu la Antena Stars.

Cristina este ca o adevărată mamă pentru Filip, fiul din prima căsătorie a lui Mădălin Ionescu. Adolescentul are probleme de sănătate de când era foarte mic din cauza unui vaccinat. După ce i-a fost administrat, viața lui s-a schimbat complet, iar părinții au fost nevoiți să îi acorde mai multă atenție. Filip a fost crescut de Cristina, pentru care este ca și propriul copil.

“Filip a fost primul copil care mi-a spus: «mamă», nu Petra. Suntem de nouă ani împreună, iar eu îl iubesc foarte mult, am o slăbiciune pentru el. El este deja mare, are 15 ani, şi trebuie să spun că toată familia a suferit pentru el, pentru că nu există centre şi specialişti care să le facă mai uşoară viaţa copiilor cum este Filip şi să îi ajute să-şi croiască un drum în viaţă”, a povestit soția lui Mădălin Ionescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: