Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu, criticată dur de internauți. Vedeta a izbucnit în lacrimi: ”Tremur toată, simt o revoltă”

Cristina Șișcanu, criticată dur de internauți. Vedeta a izbucnit în lacrimi: ”Tremur toată, simt o revoltă”

GALERIE FOTO (3) Cristina Șișcanu, criticată dur de internauți

Cristina Șișcanu, criticată dur de internauți. Soția lui Mădălin Ionescu a izbucnit în lacrimi după ce a primit zeci de critici în mediul online, din cauza unei angajate a unui salon pe care-l frecventa. Cristina a răbufnit în mediul online!

Cristina Șișcanu, criticată dur de internauți. Vedeta a izbucnit în lacrimi: ”Tremur toată, simt o revoltă”

Cristina Șișcanu formează un cuplu cu Mădălin Ionescu, iar împreună au o fetiță, dar vedeta se ocupă și de creșterea celor doi copii ai prezentatorului tv din prima căsnicie. Cristina este activă în mediul online, acolo unde îi ține la curent pe fanii săi cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Recent, vedeta tv a răbufnit în mediul online, după ce a mers să se relaxeze la un salon. Soția lui Mădălin Ionescu a vrut să-și facă manichiura, dar s-a ales cu mulți nervi din cauza unei angajate. Supărată, vedeta și-a spus oful pe rețelele de socializare. Totul ar fi început după ce o angajată de la recepție i-ar fi vorbit pe un ton mai puțin plăcut vedetei.

Vedeta tv a fost pusă la zid, fiind apostrofată de o angajată de la salonul respectiv, care i-a spus să-și pună masca de protecție,în condițiile în care ea servea o cafea. Acest lucru a enervat-o pe Cristina.  ” Deci, oameni buni ce mi s-a întâmplat acum, nu-mi vine să cred, deci tremur toată, sunt plină de nervi și simt o revoltă împotriva nedreptății și prostiei și lipsei de respect. Însă, câteodată mai merg și aici, pentru că, din comoditate, pentru că-i foarte aproape de unde stau. Am ajuns acolo, fata a început să-mi facă manichiura, o fată foarte drăguță pe care o știu de mai mult timp, mă întreabă dacă vreau o cafea și mă gândesc eu: da, hai să mai beau o cafea, deși am mai băut una dimineață…Îmi aduce fata o cafea, stăteam la mani, am început să beau din cafea, vine o angajată de la recepție și zice: să vă puneți masca!(…)M-a pus într-o situație extrem de proastă, erau și alte cliente pe acolo…urăsc nedreptatea. Fără să fi greșit, eu am fost pusă la zid. Nu puteau să stau fără să reacționez”, a spus vedeta, foarte supărată, pe pagina ei de Instagram.

Ce relație are Cristina Șișcanu cu prima soție a lui Mădălin Ionescu

Fosta prezentatoare tv a vorbit despre căsnicia ei cu Mădălin Ionescu și despre cum se înțelege cu socrii ei. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a vorbit și despre momentul în care a devenit mama a doi copii care nu sunt ai ei. Filip și Ștefania s-au apropiat foarte repede de Cristina.

„Nu l-am abordat eu oricum. Familia mea nu mi-a spus niciodată să mă mai gândesc. Mama mea a devenit imediat apropiată de Ștefania și de Filip. Ne-a ajutat mult în creșterea lui Filip. Eu și Mădălin ne iubeam atât de mult, încât în momentul în care eram împreună, nimeni nu au gândit să ne spună ceva. Prima oară când am mers la părinții lui Mădălin a fost o primire extraordinar de caldă’, a spus Cristina Șișcanu la Acces Direct.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: