Redactia.ro
Home » Sport » CSM București, eliminată din Liga Campionilor! “O înfrângere amară”

CSM București, eliminată din Liga Campionilor! “O înfrângere amară”

CSM București, liga campionilor, CSM București eliminată

CSM București a fost eliminată din Liga Campionilor după ce a ratat calificarea în semifinale. Româncele au pierdut 19-24 în fața celor de la CSKA Moscova.

„Felicit fetele pentru lupta de astăzi din teren şi pentru parcursul din Champions League! Este o înfrângere amară, cu atât mai mult cu cât ne-a lipsit doar un gol pentru calificare. Se încheie o etapă, dar eforturile şi concentrarea noastră a tuturor trebuie să continue. Performanţa în sport se construieşte, indiferent de obstacole: ai câştigat, continuă, ai pierdut, continuă!”, a spus după meci, Gabriela Szabo, directorul CSM București.

CSM București a pierdut la 5 goluri diferență, după ce în tur româncele câștigaseră la aceeași diferență, scor 32-27. Cristina Neagu a fost cea mai bună marcatoare a meciului, cu 9 goluri dar acest lucru nu le-a ajutat pe “Tigroaice.”

CSM București, de trei ori în Final Four

Bucureștencele au ratat calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, acolo unde au jucat de trei ori. În 2016, 2017 și 2018.

“Cumva jocul CSM București nu mi-a dat speranțe. Nu am avut cea mai mare încredere. Nu am știut să conservăm la București avantajul de 9 goluri. avut la un moment dat. Adi Vasile îmi place, e devotat, își dă silința în ceea ce face, dar cred că ar fi trebuit să le dea mai multe minute româncelor, mai ales de când a aflat că e selecționerul României. La această calificare diferența au făcut-o anumite finețuri, și din păcate, repet, noi nu am știut să conservăm un rezultat bun. Lipsa de experiență a lui Adi Vasile s-a văzut”, a declarat fosta handbalistă, Narcisa Lecușanu.

„CSKA a ajuns în semifinalele Ligii Campionilor! După 27-32 la București, jucătoarele de la CSKA Moscova s-au impus în retur, scor 24-19, astfel că vor evolua mai departe în semifinale.
Tragerea la sorți pentru semifinale va avea loc în viitorul apropiat. CSKA se poate duela în Final Four cy Gyor, Brest sau Kristiansand”, au scris jurnaliștii de la Sport Express, după meci.

Etichete: