Redactia.ro
Home » Sport » CSM București – Krim 22-22, în Champions League!

CSM București – Krim 22-22, în Champions League!

CSM București, Liga Campionilor

Fetele de la CSM București au terminat la egalitate, 22-22, meciul cu Krim. Româncele au ratat victoria în ultimele 3 secunde ale meciului.

“Tigroaicele” nu au reușit să câștige meciul din etapa a șasea din grupele Ligii Campionilor. În primul minut, Alexandrina Barbosa a suferit o accidentare serioasă și a fost schimbată. Handbalista s-a lovit în momentul în care a marcat primul gol. CSM București a intrat la vestiare în avantaj, 12-10 dar nu au reușit să țină de rezultat. Krim Ljubljana a revenit incredibil pe finalul meciului când au preluat și conducerea, 22-20, cu câteva secunde înainte de final. Româncele s-au repliat rapid, iar Carmen Martin a marcat golul 21, de la 7 metri. Cvijic a egalat la 22 după ce a recuperat o mingea în urma unei greșeli. Nu a mai fost însă timp de mai mult. Omoregie și-a încercat și ea norocul, dar portarul a apărat. CSM București – Krim Ljubljana s-a terminat 22-22. Lazovic, de la CSM, a fost cea mai bună marcatoare a meciului, cu 8 goluri.

”Fiecare echipă își face un plan tactic, așa am făcut și noi. Nu trebuie să puneți presiune și să ne cereți să jucăm perfect. Am suferit în unele momente în atac și pot să spun că am avut probleme în apărare în duelurile unu-la-unu. Mereu sunt lucruri de îmbunătățit”, a spus antrenorul Adrian Vasile.

Mesaj pentru primarul capitalei

La finalul meciului, antrenorul celor de la CSM București a avut un mesaj pentru noul primar al capitalei.

”Este o săptămână în care trebuie să strângem rândurile și trebuie să simțim și efortul autorităților. Știți problema cu salariile. Fetele s-au sacrificat în fiecare zi, ați văzut ce s-a întâmplat astăzi… Avem nevoie să fim îngrijiți”, a mai spus tehnicianul echipei.

Noul primar al capitalei a promis că va sprijini echipa până la vara anului viitor. Apoi va vedea dacă va mai da sau nu bani.

„Parcursul european al acestei echipe nu trebuie să fie afectat şi pentru că este vorba de nişte profesioniste, care au semnat un contract cu Municipalitatea. Suntem oameni serioşi şi ne ţinem de contractele pe care le semnăm. Până în primăvară o să facem o analiză, o să vedem și cum putem să facem ca parte din banii pe care îi consumă această echipă să vină din surse private”, a spus edilul.

Cristina Neagu, marea absentă

Cea mai bună handbalistă din lume, Cristina Neagu nu a jucat în meciul cu Krim Ljubljana. Sportiva a avut coronavirus și a fost nevoită să stea în izolare. Apoi a revenit dar ghinionul a făcut să se accidenteze. În acest moment handbalista nu este complet refăcută.

”Cristina a avut o lună foarte grea. A avut COVID-19, a stat două săptămâni, iar după aceea s-a antrenat, a jucat un meci și au apărut probleme musculare. Este greu pentru orice jucătoare, oricât de valoroasă ar fi. Am preferat să nu riscăm și să joace atunci când se va simți bine”, a mai spus antrenorul.

Este pentru prima dată în acest sezon când CSM București nu câștigă un meci în Liga Campionilor, pe teren propriu. Româncele sunt însă în continuare pe primul loc în grupă, cu 11 puncte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: