Redactia.ro
Home » Sport » CSM București, victorie în Liga Campionilor! Neagu a revenit pe teren

CSM București, victorie în Liga Campionilor! Neagu a revenit pe teren

CSM București, Cristina Neagu

CSM București a învins-o cu 25-19 pe Ferencvaros, în Liga Campionilor. Cea mai bună jucătoare a lumii, Cristina Neagu a revenit pe teren după ce s-a vindecat de COVID-19, și a înscris 6 goluri.

Jucătoarele de la Ferencvaros au început în forță și au marcat primul gol. Tigroaicele nu le-au lăsat să se desfășoare prea mult, iar la pauză conduceau cu două goluri, 12-10. Dembele a fost cea mai bună jucătoare de pe teren și a reușit să marcheze gol după gol. 9 reușite din 11 aruncări, iar CSM București – Gyor s-a încheiat 25-19.

CSM București este pe locul 3 în grupă

Româncele au adunat trei victorii și o înfrângere în grupa A din Champions League și în acest moment sunt pe locul 3 în grupă, cu 6 puncte. Primele două locuri în grupă sunt ocupate de Kristiansand și Rostov-Don, care au câte 7 puncte. Echipa Ferencvaros a fost grav afectată de Covid-19 și este penultima în grupă, cu o singură victorie în 3 partide.

Cristina Neagu a fost infectată cu COVID – 19

La începutul acestei luni, cea mai bună handbalistă din lume, Cristina Neagu a anunțat că are coronavirus. Ea s-a simțit rău și a decis să se testeze. Primele zile au fost mai grele pentru handbalistă.

“Nu am ieșit deloc, am refăcut testul și este negativ. Mă simt bine fizic, nu am avut voie să fac antrenamente intense. Va fi greu să recuperez repede, pentru că resimți o perioadă în care nu ai pregătirea specifică, cu care ești obișnuit. În prima săptămână, nu am făcut mișcare deloc, mi-a recomandat medicul. Am avut dureri în gât, nu am fost prea bine. Voi mai face analize de sânge și la plămâni, iar de joi aș vrea să reintru în programul de antrenamente”, a declarat Cristina Neagu, pentru News.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: