Redactia.ro
Home » Monden » Cu câte femei s-a iubit Jean Paler? Actorul a bifat jumătate din cuceririle lui Ilie Năstase: “N-am avut 2.500 de femei ca el”

Cu câte femei s-a iubit Jean Paler? Actorul a bifat jumătate din cuceririle lui Ilie Năstase: “N-am avut 2.500 de femei ca el”

GALERIE FOTO (5) Cu câte femei s-a iubit Jean Paler_

Cu câte femei s-a iubit Jean Paler? Celebrul actor de comedie a povestit recent despre cuceririle pe care le-a făcut de-a lungul vieții sale, recunoscând totodată că nu a ajuns la numărul mare al lui Ilie Năstase. Conform acestuia, șarmul a fost principalul atuu care îl propulsa în fața doamnelor.

Cu câte femei s-a iubit Jean Paler? Actorul a bifat jumătate din cuceririle lui Ilie Năstase: “N-am avut 2.500 de femei ca el”

Cu câte femei s-a iubit Jean Paler? Celebrul actor s-a confruntat în ultima perioadă cu momente dificile după ce a fost internat în spital, fiind testat pozitiv cu noul coronavirus. Din fericire, a reușit să treacă cu bine peste această încercare dar și peste greutățile pe care le-a trăit în spital. Ca de obicei, Jean Paler reușește să aducă zâmbetul pe buze oricărei persoane, fiind o persoană umoristică. Actorul și-a adus aminte de tinerețea sa și a povestit într-un interviu, despre aventurile sale, dar mai ales cum reușea să le cucerească inimile femeilor.

Cu toate că nu avea bani, Jean Paler a reușit să le atragă pe doamne. „N-oi fi fost eu frumos ca Ilie Năstase, n-am avut peste 2.500 de femei, cum se laudă, dar la jumătatea lui tot am fost. El avea bani și faimă, eu eram vesel. Orice femeie se apropie de un tip pus pe șotii, să o facă să zâmbească.Mă iubeau femeile, pentru că nu sunt zdravăn, mă vedeau mai zăpăcit. Toate îmi ziceau: ”Băi, tu nu ai necazuri, ești doar un râs și o glumă? Păi, chiar dacă am necazuri, cine mi le rezolvă? Doar eu și Dumnezeu”, a declarat actorul.

Jean Paler mergea des în turnee în America alături de colegii săi. Acesta avea talentul de a spune bancuri și de a-i face să se simtă bine pe cei din jur. „Am fost în turnee de o lună și jumătate, în America, am făcut zeci de mii de kilometri, dar n-am simțit oboseala. Ce mai râdeam un Irina Loghin, și ea este foarte veselă și știe bancuri. Suntem prieteni, am mâncat împreună o pâine, din spectacole, nu ai cum să-i uiți pe cei alături de care ai muncit!”, a mai spus Jean Paler.

Jean Paler a trecut printr-un divorț

Cu toate că a reușit să bucure multe persoane și să fie mereu cu zâmbetul pe buze, Jean Paler a trecut și el prin momente dificile. Actorul a trecut printr-o căsnicie și un divorț, iar de câțiva ani trăiește împreună cu o femeie în apartamentul său din Sinaia. „Am pe cineva, o femeie care are grijă de mine, nu e de ieri, de azi, în viața mea. Dar, după vârsta de 50 de ani, sunt bune două femei de câte 25 de ani! Glumim cât trăim, căci o viață avem”, a declarat actorul. â

Este nerăbdător să ajungă din nou pe scenă și abia așteaptă să treacă pandemia de coronavirus. „Să fim sănătoși să ne revedem cu bine, la mare, de peste 30 de ani joc la teatrele de vară, distrez turiștii. În plus, mă așteaptă pescărușii, eu am cheile de la ei, trebuie să le dau drumul. Îmi place să mă trezesc dimineața, să mă plimb pe plajă singur, să văd răsăritul, nimic nu este mai frumos”, a mai spus Jean Paler. Celebrul actor, în vârstă de 58 de ani, are doi copii, un băiat, pe Adrian Paler și o fiică care locuiește în America.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: