Redactia.ro
Home » Monden » Jean Paler a trecut prin chinuri groaznice în Spitalul Tractorul din Brașov: „M-au înjurat, m-au lovit. Da, au dat în mine”

Jean Paler a trecut prin chinuri groaznice în Spitalul Tractorul din Brașov: „M-au înjurat, m-au lovit. Da, au dat în mine”

GALERIE FOTO (2) Jean Paler a trecut prin chinuri groaznice în Spitalul Tractorul din Brașov

Jean Paler a trecut prin chinuri groaznice în Spitalul Tractorul din Brașov. Celebrul actor a fost testat de mai mult ori pentru coronavirus, fiind internat la secția de cardiologie a Spitalului Tractorul din Brașov. Jean Paler a acuzat că a fost tratat foarte urât de cadrele medicale ale spitalului și că a fost nevoit să suporte condiții greu de imaginat.

Jean Paler a trecut prin chinuri groaznice în Spitalul Tractorul din Brașov: „M-au înjurat, m-au lovit. Da, au dat în mine”

Jean Paler a trecut prin chinuri groaznice în Spitalul Tractorul din Brașov. Actorul Jean Paler are probleme de sănătate, iar în urmă câteva săptămâni a fost testat de cinci ori de coronavirus, fiind internat în Spitalul Tractor din Brașov. Actorul se confruntă cu probleme la inimă de 12 ani, fiind operat de cinci ori, având un fibrilator și 4 stenturi. Acesta a ajuns din nou la spital în urmă cu câteva zile, iar experiența prin care a trecut a fost una îngrozitoare. Jean Paler acuză cadrele medicale ale spitalului Tractor din Brașov că s-au comportat inuman cu ei și ceilalți pacienți.

Mai mult, celebrul actor a declarat că a fost lovit în nenumărate rânduri de asistente. „Ne încuiau ca pe câini în saloane, am vrut să plec, am ieșit pe holul spitalului, iar dintr-o dată m-am trezit cu vreo cinci pe mine, deși zile întregi n-am văzut țipenie de om, au sărit pe mine, mi-a dat unul brânci, unul m-a lovit, da, da au dat în mine. Unul dintre asistenții medicali, poate chiar medici erau, nu sunt sigur. Au dat în mine și au țipat la mine, mi-au zis: „intră, mă, înăuntru, nu știi că n-ai voie, al dracului, nu auzi că n-ai voie să ieși pe hol. Alți mă loveau, alții mă drăcuiau. Alți îmi spuneau frumos. Am înțepenit de frig acolo, nu mai puteam rezista, le ceream să facă ceva, pentru că mă îmbolnăveam mai rău și mă băgau cu forța în camera de tortură. Asta am trait”, sunt declarațiile șocante făcute de actor.

Jean Paler, momente ingrozitoare in spital

Jean Paler s-a rugat să scape din acel calvar

De asemenea, actorul a declarat că după ce a ieșit din spital, i-a mulțumit lui Dumnezeu că a ieșit din acel chin. „Am stat aproape o săptămână acolo, timp în care am văzut o doctoriță de două ori, de care v-am spus mai sus. Când m-am externat din acest spital m-am rugat la Bunul Dumnezeu, m-am închinat și m-am rugat și am mulțumit că am scăpat de pușcărie”, a precizat Jean Paler pentru Fanatik.ro.

Celebrul actor a povestit că nu venea nimeni să-l verifice, nu avea voie să iasă din cameră, era frig, iar mâncarea era îngrozitoare. „Într-o încăpere cu 6-8 paturi eram singur, wc-ul însemna un scaun care era tăiat pe mijloc și era în el o găleată, era ca în evul mediu. Și la pușcărie era mai bine, mâncarea era sub orice critică, un pușcăriaș o duce mult mai bine decât un bolnav. A venit o doctoriță împăiată și umflată care vorbea cu mine din tocul ușii, nu intra la mine, în așa zisul salon. Stătea pe la ușă, după hol, și de acolo vorbea cu mine. Mi-au făcut 5 teste și au ieșit toate neconcludente”, a mai povestit Jean Paler.

Potrivit actorului, interesul medicilor era ca pacienții să moară, declarând că una dintre asisten i-ar fi spus că Raed Arafat a dat ordine ca pacienții să fie “îngrijiți” în acest hal. După ce a trăit cea mai traumatizantă perioadă din viața sa, Jean Paler își revine și încearcă să uite de acel episod dramatic. Cu toate astea, actorul este conștient că același lucru îl trăiesc și alții, odată ce se internează în spitalele de stat din țară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: