Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă acum Americanu’ din La Bloc. Actorul Emil Mitrache a încercat mai multe meserii

Cu ce se ocupă acum Americanu’ din La Bloc. Actorul Emil Mitrache a încercat mai multe meserii

GALERIE FOTO (2) Cu ce se ocupă acum Americanu' din La Bloc.

Cu ce se ocupă acum Americanu’ din La Bloc. Emil Mitrache este cel care i-a dat viață personajului Americanu, din celebrul serial La Bloc, difuzat pe PRO TV. Din păcate, actorul a rămas dezamăgit după ce niciun impresar nu l-a mai căutat, fiind nevoit să încerce și alte meserii pentru a supraviețui.

Cu ce se ocupă acum Americanu’ din La Bloc. Actorul Emil Mitrache a încercat mai multe meserii

Cu ce se ocupă acum Americanu’ din La Bloc. Emil Mitrache a devenit cunoscut după ce l-a interpretat pe Americanu, în celebrul serial La Bloc. În perioada 2002-2007, acesta este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Cu șarmul său, actorul a interpretat rolul unui tip descurcăreț care reușea să scoată bani de oriunde. După ce serialul a fost scos din grila Pro Tv, actorul a fost nevoit să se reprofileze. Emil Mitrache se declară dezamăgit că niciun impresar nu l-a mai căutat pentru alte proiecte. În ultimii ani, actorul a încercat mai multe meserii pentru a-și întreține familia.

A încercat să lucreze în domeniul HoReCa, având propriul local, după care a făcut taximetrie. În anul 2018 a început să facă Uber și a durat patru luni pentru că nu avea mașină necesară pentru acest job. „Aveam nevoie de o maşină pe gaz şi cum nu mi-am permis să o modific, am pus capăt acelei colaborări. Trebuia să-mi câştig într-un fel pâine ca să-mi pot întreţine copiii. Orice am făcut, fie roluri în sitcom-uri, fie Uber, în toate am pus acelaşi suflet. Fără pasiune nu poţi să faci mare lucru, indiferent de meseria pe care ţi-o alegi’, declara Emil Mitrache.

Totodată, fostul actor a încercat să fie ghid turistic internațional, absolvind o școală de specialitate, dar imediat după asta, a venit pandemia de coronavirus și i-a dat planurile peste cap. „Dragoş e în Marea Britanie şi ţinem legătura, dar mi-e greu să cred că o vom lua cândva de la capăt. Cu fetele din serial, la fel, ţin legătura, dar între timp şi-au întemeiat şi ele o familie şi şi-au schimbat priorităţile.Încerc cu Tudorel Filimon (Nea Nelu) să realizăm un alt proiect comun, dar nu pot avansa nimic concret, fiindcă situaţia e incertă. Sper ca, la toamnă, să putem oferi ceva, fiindcă peste vară e aproape imposibil. În plus, niciun impresar nu ne mai bate la poartă, de ceva vreme, iar asta lasă ceva urme, recunosc’, a declarat Emil Mitrache pentru Impact.ro.

Americanu are o familie frumoasă

Multă lume îl cunoaște pe el,dar puțină lume știe că fostul actor s-a căsătorit cu un fotomodel. Cristina și Emil s-au căsătorit în 2015, după o relație de opt ani și jumătate. Au împreună doi copii minunați și chiar dacă au trecut atâția ani, actorul și soția se iubesc la nebunie.

Emil Mitrache si sotia sa

În ciuda problemelor financiare cu care s-a confruntat în ultimii ani, Cristina i-a fost alături acestuia.„Este o persoană cu picioarele pe pământ, nu este o persoană pretenţioasă. Ea simte că o iubesc, nu trebuie să-i arăt. Viaţa noastră este legată de copii. Ne-ar prinde bine să plecăm singuri o săptămână.Nu m-am chinuit foarte mult să o cuceresc. Ne-am cunoscut la botezul unei colege de filmari. Nu am vrut să merg, nici ea nu a vrut, dar destinul a făcut să mă duc şi să o cunosc. Ea nici nu ştia cine sunt. Nu se uita la serial. Asta m-a atras la ea”, declara Americanu despre soția sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: