Redactia.ro
Home » Monden » Îți amintești de Americanu’ din ”La Bloc?”Iată ce face în prezent

Îți amintești de Americanu’ din ”La Bloc?”Iată ce face în prezent

Americanu din La Bloc

Îți mai aduci aminte de Americanu’ din ”La Bloc?” Era unul dintre cele mai simpatice personaje ale serialului și pline de umor. În prezent, Emil Mitrache pe numele real, este căsătorit, are doi copii și duce o viață de șomer din cauza pandemiei.

Îți amintești de Americanu’ din ”La Bloc?” Iată ce face în prezent

Emil Mitrache, actorul care l-a interpretat pe Americanu’ în ”La Bloc”, are o altă viață acum. În prezent, este șomer, din cauza pandemiei și se descurcă cum poate. A încercat să practice mai multe meserii, de-a lungul timpului, după terminarea serialului.

“În momentul de față nu merge absolut nimic. În perioada aceasta, nici turismul, nici spectacolele nu merg, nu vedeți ce se întâmplă cu actorii, ba se închide teatrul, ba se deschide, nu se știe nimic, de la o zi la alta. Acum stau acasă, altă soluție nu am! Taximetrie am mai făcut puțin, dar nu mai merită. Îți trebuie o mașină care să meargă pe gaz, să consume puțin, eu nu am mașina potrivită pentru așa ceva. Plus că noaptea nu se mai circulă, având în vedere deciziile luate de autorități, deci nici de aici nu mai ies bani. Pe lângă asta și piața este saturată de mașini. Multe persoane au mașini personale și le folosesc”, a declarat actorul pentru jurnaliștii de la impact.ro.

Americanu' din "La bloc", tată de băieți - YouTube

Emil Mitrache nu a fost doar șofer de taxi. Până ca pandemia să pună stăpânire pe întreaga omenire, a mai fost și  agent de asigurări, ghid turistic pentru românii din străinătate și șofer de Uber.

“Cât am făcut Uber nu am avut clienți care să îmi facă probleme, eu sunt o persoană sociabilă, șarmantă și nu am avut obstacole, dar am mai auzit de la diverși colegi că au avut tot felul de probleme cu persoanele pe care le luau să le ducă la destinația cerută, însă, pe mine, Dumnezeu a reușit să mă ferească de așa ceva! Nu am făcut noaptea taximetrie, poate și de asta”, a mai povestit Americanu’ din “La Bloc”, potrivit sursei citate mai sus.

Emil Mitrache primește bani din drepturi de autor

Serialul ”La Bloc” încă mai este difuzat, acum, pe Procinema, iar toți actorii câștigă bani din drepturile de autor, printre care și Emil Mitrache. Însă, acestuia nu-i sunt suficienți pentru a duce o viață decentă și chiar a avut și probleme cu încasarea lor.

“Primesc bani din drepturi de autor, însă, nu suficienți pe cât ar trebui, chiar am avut și o discuție cu cei de acolo în legătură cu plata lor. Pot să zic că mi-am luat gândul și speranța din banii din drepturile de autor”, a mai dezvăluit actorul.

2-3-bd-2_45

Emil Mitrache este căsătorit cu Cristina, din 2012. Împreună au doi băieți împreună: Teodor și Eduard.Anul trecut, Emil Mitrache a câștigat 8.500 lei la emisiunea ”Aici eu sunt vedeta”, sumă pe care a donat-o unei familii nevoiașe, cu doi copii bolnavi.Emil-mitrache-si-familia

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: