Redactia.ro
Home » Monden » Americanu’ a fost implicat într-un accident rutier. Cum arată autoturismul lui Emil Mitrache

Americanu’ a fost implicat într-un accident rutier. Cum arată autoturismul lui Emil Mitrache

GALERIE FOTO (8) Americanu' a fost implicat într-un accident rutier.

Americanu’ a fost implicat într-un accident rutier. Emil Mitrache, actorul care îl interpretează pe Americanu’ în serialul de succes ”La Bloc”, a fost implicat într-un accident rutier. Acesta a fost surprins în timp ce își risca viața, în mijlocul intersecției. Totodată, actorul pare să nu țină cont de restricțiile impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus.

Americanu’ a fost implicat într-un accident rutier. Cum arată autoturismul lui Emil Mitrache

Americanu’ a fost implicat într-un accident rutier. Emil Mitrache este cunoscut în întreaga țară după ce a dat viață personajului se senzație Americanu’ din serialul ”La Bloc”. Recent, actorul a fost implicat într-un accident de mașină, acesta fiind surprins de paparazzi Spynews.ro în timp ce actorul își pune viața în pericol, aflându-se în mijlocul intersecției. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma accidentului, dar mașina vedetei a fost serios avariată. Emil Mitrache, zis si Americanu’ a fost implicat într-un accident rutier, acesta fiind surprins în mijlocul acțiunii, extrem de nervos.

Îmbrăcat sport și cu ochelari de soare, Americanu’nu a ținut cont de trafic și a mers în mijlocul intersecției pentru a-i explica celuilalt șofer implicat în accident, care este, de fapt, cauza incidentului. În imaginil surprinse se poate observa că actorul și șoferul se contrazic, semn că aceștia nu au ajuns la un acord. Ulterior, în cadru apare un alt bărbat, căruia actorul a ținut să-i arate locul accidentului și să-i explice cum au stat lucrurile. Extrem de nervos, Americanu’ și-a dat jos ochelarii de soare și a început să gesticuleze, timp în care bărbatul de lângă el încearcă să-l calmeze. După mai multe discuții, Emil Mitrache a pus mâna pe telefon și a suna pe cineva pentru a-i povesti ce s-a întâmplat. În tot acest timp, celălalt șofer implicat în accident, încearcă să deschidă capota mașinii lovite. Mai departe, Americanu’ a continuat să investigheze cazul, mașina sa fiind lovită pe partea stângă destul de tare. La final, actorul și celălalt șofer implicat în accident par să se liniștească și fac probabil, schimb de numere de telefon.

Din cauza situației în care se afla, actorul nici nu a mai ținut cont că nu poartă masca de protecție. Cu toate că a avut loc un accident rutier, Americanu’ și celălalt șofer nu au apelat la implicarea poliției rutiere.

Americanu’ are o familie minunată

Deși în serialul La Bloc, Americanu’ este un burlac, tot timpul în căutare de relații scurte, în realitatea, Emil Mitrache are o familie minunată. După ce s-a lăsat de televiziune, actorul a decis să-i fie alături soției sale în afacerea sa. Cristina Mitrache face bijuterii de tot felul, iar actorul îi este alături mereu și o sprijină cu multe. Mai mult, celebrul actor se ocupă de asigurări și are un birou de mediere, fiind și PR pentru soția sa. „Uite, camera asta e plină de bijuterii. O ajut cum pot, îi mai dau şi idei şi, uite cum uşor, uşor, m-am transformat în PR-ul ei. (…). Deja face brăţări şi din piele, este piele de calitate. (…). Deci, e un hobby, îi face plăcere şi are şi satisfacţii în acelaşi timp.”, a declarat Emil Mitrache în cadrul unei emisiuni.

Cristina este pasionată de bijuterii și realizează creații speciale de mai mulți ani. „Fac orice tip de bijuterie, dar mai multe brăţări, pentru că sunt mai căutate. (…). Prima dată am făcut această brătară, am găsit un tutorial şi uite că mi-a ieşit foarte bine. E foarte frumoasă, de aceea am şi păstrat-o. (…). Am stricat metri de piele – pentru că e important modelul pe care îl faci; bine şi multe mergele am stricat.”, a mărturisit soţia lui Americanu’. Emil Mitrache și Cristina sunt căsătoriti de 16 ani și au împreună doi băieți, pe Teo și Edi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: