Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă fiii lui Ion Caramitru. Niciunul dintre cei trei băieți ai actorului nu au urmat drumul actoriei

Cu ce se ocupă fiii lui Ion Caramitru. Niciunul dintre cei trei băieți ai actorului nu au urmat drumul actoriei

GALERIE FOTO (5) Cu ce se ocupă fiii lui Ion Caramitru.

Cu ce se ocupă fiii lui Ion Caramitru. Celebrul actor s-a stins din viață duminică, la vârsta de 79 de ani. Ion Caramitru era internat de aproximativ o lunp la Spitalul Elias din Capitală. Regizorul era căsătorit cu actrița Micaela Caramitru, iar împreună aveau trei băieți, Andrei, Ștefan și Matei. Niciunul dintre ei nu au moștenit pasiunea părinților lor. Cu ce se ocupă cei trei?

Cu ce se ocupă fiii lui Ion Caramitru. Niciunul dintre cei trei băieți ai actorului nu au urmat drumul actoriei

Cu ce se ocupă fiii lui Ion Caramitru. Duminică a fost zi de doliu pentru publicul român. Ivan Patzaichin și actorul Ion Caramitru au plecat dintre noi, lăsând o durere imensă în sufletele celor care i-au cunoscut. Decesul lui Ion Caramitru, spitalizat de aproape o lună la spitalul Elias din Capitală, a îndoliat întreaga țară. Actorul este căsătorit cu Micaela Caramitru și împreună aveau trei fii, Andrei, Ștefan și Matei. Deși era cunoscut de multă lume, Ion Caramitru a fost discret cu viața sa personală, considerând că aceasta nu trebuie făcută publică. Spre surprinderea unora, niciunul dintre cei trei băieți ai actorului nu au urmat drumul actoriei. Fiul cel mare, Andrei, 44 de ani, a preferat să-și construiască un carieră în afaceri, fiind economist. Acesta a urmat studiile în Elveția și o perioadă a fost și consilierul vicepremierului Dan Barna. Ștefan Caramitru, 38 de ani, cântă în trupa “The Lefters”, iar Matei, 25 de ani, este inginer de sunet.

În urmă cu ceva timp, fiul cel mare al actorului a vorbit despre meseria de actor a tatălui său. „Întrebarea va fi cum, vii dintr-o familie de artișți și te duci să fii economist? Toată lumea mi-o pune. Să fii artist este o vocație și o profesie foarte dificilă. Pentru oameni care o văd de departe – văd partea frumoasă a vieții unui artist și văd pe cei care au succes. Or, eu trăind de mic în această lume, am văzut oameni cu foarte mult talent care n-au reușit pentru că n-au avut noroc, am văzut și depresiile prin care trec anumiți artiști, care sunt judecați ca persoană. Pentru că tu când mergi să iei un rol, nu vii cu niște competențe tehnice. Eu vorbesc aici cu dvs. pentru că sunt economist și mă pricep pe parte economică. Or, tu ca actor vii tu ca persoană să te vinzi. Când ți se spune NU, este mult mai traumatic decât la un interviu pentru un job pe care nu-l iei”, declara Andrei Caramitru.

Ion Caramitru a murit la spital

Marele actor avea o carieră impresionantă, dar și o familie superbă. Ion Caramitru era căsătorit de 45 de ani cu o colegă de scenă, Micaela Caracas. Cei doi au trăit o poveste de dragoste impresionantă. Ion Caramitru a fost politician, actor de teatru și film, regizor, președinte al UNITER și director al Teatrului Național din București.

Ion si Micaela CaramitrU

Micaela i-a devenit soție în 1976, iar anul acesta împlineau 45 de ani de căsătorie. În tinerețe, actrița era foarte frumoasă și avea o privire seducătoare, și nu e de mirare că a reușit să-i fure inima actorului. „Nu cred că viaţa mea personală trebuie pusă pe tarabă, viaţa de familie, ceea ce fac eu, copiii mei, ce face soţia mea, cum mă înţeleg cu ea, dacă ea vrea să cumpărăm un dulap sau eu vreau să schimbăm frigiderul.

Dacă sunt interesant cu ceva, prin ceva, acel ceva trebuie să fie ceea ce sunt eu ca actor. Cum am fost vreme de patru ani ministru (al Culturii), s-a încercat să fiu vânat, să se găsească acel ceva, ori chiar să se inventeze ceva de natura sa contribuie la compromiterea mea, povestea Caramitru în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: