Redactia.ro
Home » Știri » Ion Caramitru a fost urmărit de cifra 7. Carmen Harra a explicat prezența aproape obsesivă a cifrei în viața actorului: ”Nu avea cum să treacă de prefixul 7”

Ion Caramitru a fost urmărit de cifra 7. Carmen Harra a explicat prezența aproape obsesivă a cifrei în viața actorului: ”Nu avea cum să treacă de prefixul 7”

Ion Caramitru a fost urmărit de cifra 7. Carmen Harra a explicat prezența aproape obsesivă a cifrei în viața actorului: ”Nu avea cum să treacă de prefixul 7”

Ion Caramitru a fost urmărit de cifra 7, care i-a marcat existența. Moartea actorului a venit ca un șoc pentru toată lumea, însă Carmen Harra susține că trebuie sa ne așteptăm la acest eveniment tragic. 

Ion Caramitru a fost urmărit de cifra 7. Carmen Harra a explicat prezența aproape obsesivă a cifrei în viața actorului

Viața actorului Ion Caramitru a fost marcată de cifra 7. Coincidență sau nu, marele actor s-a stins din viață la vârsta de 79 de ani, la ora 7:00 seara. Premiera filmului său de succes, ”Extemporal la dirigenție”, a avut loc în anul 1987. Toma Caragiu, prietenul său cel mai bun, s-a stins din viață la cutremurul din 1977. Și, ca o altă coincidență stranie, Ion Caramitru se fotografiase lângă pendulul din piesa sa, ”Dineu cu proști”, care indica ora 7.00.

În acest context, Carmen Harra, numerolog de succes în America a explicat numerologia artistului trecut în neființă.

”Ion Caramitru și-a anticipat moartea și a fost obsedat de cifra 7 despre care știa, în subconștient, că îi va marca viața. Cifra 7 rezultă din anul nașterii lui – 1942, 1+9+4+2=16, 1+6=7. El practic nu avea cum să treacă de prefixul 7 și să atingă 80 de ani. De aici și apariția lui în acea poza cu ceasul fixat la ora 7.00”, a declarat Carmen Harra, în exclusivitate pentru impact.ro.

Prezența aproape obsesivă a cifrei 7 în viața artistului

Cifra 7 l-a urmărit și în cinematografie pe marele artist Ion Caramitru, cunoscut românilor drept ”Socrate”, din seria ”Liceenii”. Premiera peliculei ”Extemporal la dirigenție” avea să aibă loc în 1987. Deși i-a adus un munte de popularitate, Ion Caramitru a renunțat, la un moment dat, la rol.

”Am jucat în trei episoade și am refuzat să mai joc în următoarele două. Era pentru perioada respectivă de nesuportat, după capul meu. Era un scenariu comandat, urmărit la modul ideologic foarte bine de partid si așa mai departe. Numai că structura intimă a poveștii e hai să ne facem că e adevărat. N-am încotro și trebuie să recunosc că un film despre liceeni, cu atât de lungă bătaie în timp și cu atâtea episoade, nu știu dacă se va mai face. Nu știu dacă viața liceului de astăzi e la fel de ingenuă ca cea de atunci. Se reprogramează mereu și se uită toată lumea. Nu am un regret că am jucat în acest proiect, mai ales că multe mămici care au acum copiii de liceu mă opresc când mă întâlnesc și îmi zic: ”Vai, dar cât vă iubeam atunci!”, declara Ion Caramitru, la Digi FM.

Cu câteva luni înainte de a părăsi această lume, Ion Caramitru ne povestea cu tristețe despre cel mai bun prieten al său. Toma Caragiu, regretatul acto s-a stins din viață în cutremurul din 4 martie 1977. Din nou, cifra 7 apare în viața artistului:

Mai mult, Ion Caramitru se lăsase fotografiat lângă pendulul din piesa sa, ”Dineu cu proști”, de la Teatrul Național, care indica ora anunțului morții sale, 7.00.

”Fotografia a fost realizată în urmă cu aproximativ 8 ani, în timpul repetițiilor pentru ”Dineu cu proști”, de la Teatrul Național. Pendulul face parte din decorul piesei. Ceasul nu era funcțional, la acea oră se oprise”, ne-a declarat, în exclusivitate pentru impact.ro, fotograful vedetelor Zoltan Lorencz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: