Redactia.ro
Home » Știri » Ion Caramitru a murit! România este în doliu

Ion Caramitru a murit! România este în doliu

După moartea fulgerătoare a lui Ivan Patzaichi din această dimineață, un alt nume mare s-a stins din viață. Este vorba despre marele actor Ion Caramitru. Lumea artistică este în doliu.

A murit Ion Caramitru

În urmă cu mai puțin de o lună, Ion Caramitru a lipsit de la un mare eveniment care îi era dedicat. La acea vreme Andrei Giurgia declara că actorul are mari probleme de sănătate și că a fost dus de urgență la spital. Vestea cea tristă a venit acum! Mare Ion Caramitru a plecat dintre noi lăsând în urmă lacrimi și suspine.

Conform informațiilor din presă, Ion Caramitru se afla internat la Spitalul Universitar de Urgență Elias din București. Acesta și-a dat ultima suflare în prezența medicilor din spital. Nu se știe exact care este cauza morții sale. Ion Caramitru avea 79 de ani.

Ion Caramitru avea 79 de ani și a fost unul dintre cei mai mari actori și regizori pe care România îi are. Din anul 2005 acesta a fost desemnat Directorul Teatrului Național București. Acesta a urmat studiile Universității  Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București.  Între anii 1996 și 2000 acesta a fost Ministrul Culturii. ala UNITER, prezentată în fiecare an de Caramitru, este unul dintre cele mai importante evenimente culturale din România.

Ce declara Andrei Giurgia acum o lună despre internarea de urgență a lui Ion Caramitru

„Domnul Caramitru, din păcate, nu vreau să cred că suntem năpăstuiţi de soartă, nu va putea face deplasarea la Iaşi. (…) Este internat la spital în acest moment, la Bucureşti. (…) E în revenire, e în investigaţii medicale. Îi pare foarte rău de ceea ce se întâmplă. El va fi internat în următoarele patru zile. Nu va putea face o deplasare la Iaşi. Toată lumea este optimistă şi bucuroasă pentru că nu este ceva grav. Festivalul merge mai departe.

Suntem alături de domnul Caramitru. Cu siguranţă, dacă va putea va intra în legătură directă cu noi în perioada următoare. Vom face în fiecare seară acest lucru pentru a vă transmite gândurile lui bune. Pentru noi ca organizatori este complicat să munceşti un an de zile în jurul unui personaj şi la un moment dat să se întâmple ce s-a întâmplat, dar mă bucur că domnul Caramitru este bine.”, a declarat Andrei Giurgia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: