Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă Leonard Miron în UK. A renunțat la job-ul de pe nave de croazieră

Cu ce se ocupă Leonard Miron în UK. A renunțat la job-ul de pe nave de croazieră

Leonard Miron

Fostul prezentator de la TVR, Leonard Miron, are o altă viață în Anglia. Acolo, nu doar că trăiește alături de partenerul său, Miguel, ci are și un job onorabil.

Cu ce se ocupă Leonard Miron în UK. A renunțat a renunțat la job-ul de pe nave de croazieră

Leonard Miron a avut o perioadă când a fost șomer, odată cu mutarea în UK. Mai apoi și-a găsit un job pe o navă de croazieră, dar din cauza că industria turismului a avut de suferit, odată cu pandemia, Leonard Miron s-a reprofilat. Acum este ofițer de managemant al programelor la HMRC (Her Majesty’s Revenue and Customs). Așadar, este în serviciul Reginei Angliei, potrivit impact.ro

Iubitul lui Leonard Miron vrea să urgenteze căsătoria cu acesta. Ce vrea să  obțină, de fapt - IMPACT

”Chiar mă gândeam că sunt atât de rău și de păcătos încât nici cel de Sus cu mă vrea, nici cel de Jos”, spunea Leonard Miron în vremea în care urma o serie de tratamente pentru a-și rezolva problemele de sănătate.

Leonard Miron a avut Covid-19

Leonard Miron a avut coronavirus fără să știe, dar se pare că a trecut cu bine peste boală. Mai greu i-a fost cu depresia, potrivit spuselor sale.

”La testul de COVID-19 am ieșit negativ, dar la testul de anticorpi am ieșit pozitivi. Noi știam lucrul acesta. Eram într-o croazieră care a trecut și prin Italia, exact când acolo se vorbea de primele infectări. Tocmai de aceea, noi am început autoizolarea cu mult timp înainte de a se impune. Depresia nu este un lucru cu care să glumești, mai ales când o ai”, a mai explicat fostul prezentator de la TVR.

Despre depresie, Leonard Miron nu a știu că o are. De unul singur a apelat la un specialist după ce a început să i se spună cu unele lucruri nu le face tocmai bine.

”Eu am trecut prin momente în care nu îmi dădeam seama că sunt deprimat. Am apelat la ajutor specializat. A trebuit să am pe cineva care să mă tragă de mânecă să îmi spună că unele lucruri pe care le fac sau nu le mai fac nu sunt ok. Depresia este un lucru extrem de serios și fiecare dintre noi trebuie să fim atenți la acest lucru. A fost un moment greu când am aflat că sunt bolnav”, spunea Leornard Miron.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: