Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă Oana, sora mai puţin celebră a Deliei Matache? E ocupată cu creşterea copilului, dar face o mulţime de bani

Cu ce se ocupă Oana, sora mai puţin celebră a Deliei Matache? E ocupată cu creşterea copilului, dar face o mulţime de bani

Oana și Delia Matache

Delia este cunoscută de toată lumea, fiind una dintre cele mai apreciate cântărețe, cu o carieră de peste 20 de ani. Dar câți dintre noi știu că Delia are o soră care îi seamănă foarte bine? Iată cu ce se ocupă, de fapt, Oana Matache, sora juratei de la iUmor.

Ce face Oana, sora Deliei Matache, în viața de zi cu zi

Oana Matache este mama a doi copii, care îi ocupă întreaga zi. Totuși, acesta nu este singurul lucru cu care se ocupă sora mai puțin celebră a Deliei. Pe lângă faptul că are grijă de cei doi copii ai săi, Oana Matache este și influencer. Aceasta are 196.000 de urmăritori pe pagina sa de Instagram.

Așa cum se întâmplă în cazul influecerilor, și Oana Matache este plătită pentru diverse parteneriate cu firme, pentru a face cunoscut produsul sau serviciul acestora către audiența sa.

„Pentru că sunt influencer (și îmi doresc să inspir, nu să “influențez”) jobul meu e să endorsez cele mai mișto produse (concepte, idei), iar de multe ori trebuie să fur din timpul cu copiii mei că să creez content “inspiring” și cât mai clean, în care produsul arată pretty”, a povestit pe contul său de Instagram Oana Matache.

Oana Matache, mamă și influencer

Oana Matache trebuie să jongleze între cele două atribute ale sale, acela de mamă și de influencer. Aceasta are doi copii mici și povestește că cel mai greu lucru este să se conformeze că în casă poate fi dezordine atunci când sunt doi copii mici.

„Exceptând situațiile cu adevărat grave în care copilul nu e bine din punct de vedere al sănătății, ar fi lupta continuă dintre dezordine și curățenie. De cele mai multe ori, starea mea e afectată de dezordinea din casă. Dar cred că e normal cu niște copii așa mici”, povestește sora Deliei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: