Redactia.ro
Home » Știri » Cu ce se ocupă şi din ce face bani Maria, soţia lui Traian Băsescu

Cu ce se ocupă şi din ce face bani Maria, soţia lui Traian Băsescu

Cu ce se ocupă şi din ce face bani Maria (1)

Maria Băsescu, soția fostului președinte a României, Traian Băsescu a fost una dintre cele mai elegante prime doamne ale României.

De-a lungul timpului, Maria Băsescu a preferat să fie o prezență discretă, motiv pentru care apare rar în public.

Maria Băsescu, fosta prima doamnă a României

În cei 10 ani de mandat ai soțului său, fosta prima doamnă a României a acordat puține interviuri, dar relevante pentru ca publicul să-și creeze o părere despre ea.

La un moment dat, Maria Băsescu, în vârstă de 68 de ani declara într-un interviu cum arata viața ei când Traian Băsescu era marinar.

Mai târziu am ajuns închisă între patru pereți. Am stat foarte mult singură. E adevărat, la început am încercat să dau fetița la creșă, dar nu se adapta. Era mereu bolnavă și nu mânca. Așa că am rămas acasă. Singură. Soțul meu pleca mereu pe mare”,declara Maria Băsescu.

În 1995, Maria Băsescu a făcut prima prima și ultima mărturisire că e casnică, după care l-a cunoscut pe soțul ei. Fosta prima doamnă a lucrat în turism pe litoral, fiind foarte pasionată de acest lucru.

Totodată, aceasta a declarat că i-a fost foarte greu să devină casnică, motiv pentru care a devenit o persoană introvertită. De asemenea, Maria Băsescu regretă faptul că nu a avut și cel de-al treilea copil.

Cu ce se ocupă şi din ce face bani Maria, soţia lui Traian Băsescu

Începând cu luna februarie 2017, Maria Băsescu a avut un job,ocupând postul de administrator al terenului agricol de 290 de hectare din comuna Nana deținută de fiica, Ioana Băsescu, de profesie notar. Pentru aceasta, Maria Băsescu a primit un salariu de 5.000 de lei, încasând în 2019 15.000 de lei, având în vedere că acest contract s-a încheiat la data de 1 aprilie.

Maria Băsescu primește o pensie lunară de 143 de lei, iar motivul pentru care aceasta primește această sumă extrem de mică se datorează faptului că este casnică de mai mulți ani.

„De 15 ani sunt casnică…Am stat foarte mult singură. Regret ca n-am mai putut lucra. V-am spus, îmi plăcea compania, agitația. Oricum, acum e prea târziu. După o pauza de 15 ani e greu să-ți reiei activitatea. Mi-am ieșit din mână, cum se spune”, preciza Maria Băsescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: