Redactia.ro
Home » Știri » Cu ce se ocupă Viorica Dăncilă de când nu mai este premier. Unde s-a retras

Cu ce se ocupă Viorica Dăncilă de când nu mai este premier. Unde s-a retras

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a intrat într-un con de umbră după ce a pierdut alegerile prezindențiale din noiembrie 2019. Fostul premier și lider social-democrat continuă însă seria de atacuri la adresa politicienilor din opoziție.

După ce a părăsit funcția de premier al României, aceasta nu s-a angajat, dar a declarat că are „mai multe propuneri”. „Viorica Dăncilă nu mai este premier. Viorica Dăncilă deocamdată nu are un serviciu. Viorica Dăncilă, deocamdată, nu a avut niciun avantaj.”, a declarat aceasta la sfârșitul anului trecut, pentru Mediafax.

Așadar, fostul premier este șomer în acest moment. Și pentru că nu prea mai are venituri, mulți spun că ar sta pe banii soțului ei. Cristinel Dăncilă e manager peste operațiunile de extracție a produselor petroliere pe teritoriile județelor Argeș, Dolj, Olt, Gorj și Teleorman.  Împreună, cei doi au un fiu, Victor Florin.

Fosta șefă de la Palatul Victoria a revenit la viața obișnuită de dinainte. A fost surprinsă în repetate rânduri făcându-și singură cumpărăturile. Și-a făcut chiar și o schimbare de look, renunțând la faimosul coc care a consacrat-o. „Până la urmă e şi ea un om ca toţi oamenii”, au spus cei care au întâlnit-o.

Viorica Dăncilă, prima femeie-premier a României

Viorica Dăncilă a fost demisă din funcție pe 10 octombrie 2019 în urma unei moțiuni de cenzură cu 238 de voturi. Aceasta a ocupat funcția de prim-ministru al României de la 29 ianuarie 2018 până la 4 noiembrie 2019. Este prima femeie din istoria României care a deținut această funcție.

După eșecul rușinos de la alegerile prezidențiale, când a obținut un procent de 34,12%, Dăncilă s-a văzut nevoită să își dea și demisia din fruntea PSD-ului. După ce a fost șefă timp de 5 luni, fostul premier a fost înlocuită în conducere de Marcel Ciolacu, șeful Camerei Deputaților.

A dat câteva semne că ar dori să revină în linia întâi pe scena politică. Momentan deține interimatul organizației de femei a PSD.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: