Redactia.ro
Home » Sport » Cu ce sumă de bani a plecat Simona Halep de la Australian Open

Cu ce sumă de bani a plecat Simona Halep de la Australian Open

simona halep, bani simona halep, Australian Open 2021, serena williams,

Simona Halep nu a reușit să câștige meciul din sferturile de finală de la Australian Open. Românca a pierdut în două seturi 3-6, 3-6 în fața Serenei Williams, dar pleacă din Australia cu o sumă frumoasă de bani.

În ciuda înfrângerii pe care a suferit-o în fața fostului lider mondial, Simona Halep a făcut un turneu bun. A reușit chiar să ajungă la 100 de victorii în meciurile disputate la un Grand Slam. În plus de 7 ani face parte din Top 10 cele mai bune jucătoare ale lumii. Pentru că a ajuns până în sferturile de finală la Melbourne, românca va primi 403.463 dolari. În schimb Serena Williams care s-a calificat în semifinale va încasa 653.225 de dolari. Până în acest moment, românca a câștigat din tenis 37.045.910 de dolari.

Ce urmează pentru Simona Halep

După turneul Australian, Simona Halep va face o pauză de două săptămâni. Pe 1 martie va juca la turneul WTA 500 de la Doha. Aici, românca va fi a doua favorită, după australianca Ashleigh Barty, liderul WTA. Halep are un titlu la turneul din Qatar, câștigat în 2014. Premiile totale anul acesta sunt de aproape 3 milioane de dolari, iar câștigătoarea va primi aproximativ 600.000 de dolari.
Apoi urmează competiția de la Dubai, care este de categorie WTA 1000, acolo unde Simona Halep a câștigat anul trecut titlul.

Ce a spus Serena Williams după Victoria în fața Simonei Halep

Americanca a făcut o scurtă declarație imediat după meciul din sferturile de finală.

„În setul doi am realizat că făceam multe greșeli neforțate în acele game-uri pe care le-am pierdut. Știam că pot juca mai bine. A fost important că am continuat și am presat. Da, a fost cel mai bun meci al meu din acest turneu, cu siguranță. Știam că trebuie să joc cât mai bine contra numărului doi din lume. Știam că trebuie să cresc nivelul și asta am făcut. Poate nu am lucrat în mod special la deplasarea în teren, dar Patrick mi-a zis că trebuie să fiu mai solidă. Am lucrat mult și am încercat să fiu mai bună. Viteza din jocul meu a fost mereu foarte bună și știu că pot să ajung la mingile din defensivă”, a declarat Serena Williams la finalul meciului.

Un fost mare campion, despre meciul Halep-Williams

Mats Wilander, fostul campion care are în palmares 7 titluri de Grand Slam a comentat pentru Eurosport întâlnirea din sferturile de finală ale turneului Australian.

„ Cred că este cea mai bună versiune a Serenei Williams din ultimii ani. Serena a setat ritmul imediat, a fost foarte agresivă. Simona a încercat să întoarcă situația din punct de vedere mental, dar până la urmă Serena a fost mai bună. Serena a rămas în partidă în setul doi, ceea ce nu s-a întâmplat în ultimii ani. Simona s-a bazat pe erorile Serenei în unele momente, dar Serena nu a mai greșit. Serena e foarte puternică din punct de vedere psihic.” a spus Mats Wilander.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: