Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine a înlocuit-o Miron Cozma pe Marinela Nițu: ”Este o femeie modestă!”

Cu cine a înlocuit-o Miron Cozma pe Marinela Nițu: ”Este o femeie modestă!”

În urmă cu mulți ani, Miron Cozma și Marinela Nițu țineau primele pagini ale ziarelor. Relația lor, timp de 15 ani, a fost marcată de certuri și împăcări. În 2014, Miron Cozma a dus-o pe Marinela Nițu în fața altarului, dar numai pentru o logodnă, iar în 2015 celebrul cuplu s-a despărțit, iată, definitiv. În prezent, regele Huilei are o altă parteneră de viață, pe care a descris-o, marți seară,  în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Cu cine a înlocuit-o Miron Cozma pe Marinela Nițu: ”Este o femeie modestă!”

Miron Cozma, fostul lider sindical din Valea Jiului, este cunoscut în spațiul public nu doar prin prisma coordonării  celebrelor mineriade din 1990, dar și prin prisma cuceririlor sale. Relația cu Marinela Nițu este cea mai cunoscută, dar iată că în pofida acestuia lucru, cei doi nu mai sunt împreună de câțiva ani buni. Miron Cozma spune că are în prezent o altă relație cu o femeie al cărei nume nu l-a precizat. În schimb, o descrie în cuvinte foarte frumoase.

Miron Cozma, din nou in conflict cu Marinela Nitu!Foto: Miron Cozma și Marinela Nițu

”Da, există. Culmea, pentru prima dată îi spun unei femei partenera mea de viață, nu iubita mea. Culmea ironiei, este o femeie modestă chiar dacă are două facultăți, regizor, scenarist, să vedeți cum cântă, e artist, a fost pe MTV.A avut însă niște probleme în viață și eram la un moment dat într-un grup, m-au considerat și pe mine artist (…) Printre ei era și regizor, artista Maia Casiel cum îi spun eu și cum îi place ei, nu e numele ei real. Din cauza sistemului judiciar, a rămas fară un apartament pe care-l avea la bloc. A rămas pe drumuri și ea și copilul ei (…)”, a spus Miron Cozma, în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, transmite wowbiz.ro

Miron Cozma a mai precizat că nu este căsătorit cu actuala lui concubină, care are ochii turcoaz ceea ce 0,06 la sută matematic din populația lumii are ochii ca ai ei”. Miron Cozma a mai mărturisit că aceasta a rămas fără nimic după ce și-a pierdut apartamentul. El i-a sărit în ajutor și a luat-o lângă el.

”Nu vreau să o laud acum, dar are ochii turcoaz, 0,06 la sută matematic din populația lumii are ochii ca ai ei.(..) Nu a fost niciodată femeia mea, a fost căsătorită. Singurul bărbat din viața ei a fost soțul ei, de care a divorțat. Când a rămas pe drumuri, am luat-o eu. Ea nu are nimic! Am luat-o lângă mine pentru că îmi place să ajut oamenii, mai ales o femeie de valoarea ei”, a mai spus Miron Cozma.

O iubește Miron Cozma pe actuala lui parteneră?

”O iubiți?”, a întrebat Denise Rifai. Miron Cozma a replicat că-și iubește doar familia și pe Dumnezeu.

”Eu nu iubesc! Repet, doar pe Dumnezeu și familia! E partenera mea de viață, atât!”, a precizat Miron Cozma în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Ce mai face Marinela Nițu

În prezent, Marinela Nițu se ocupă tot de muzică, cântă jazz, pe micile scene ale Brașovului, acolo unde este stabilită. Marinela Nițu locuiește cu părinții și a mai acumulat câteva kilograme, de-a lungul timpului.

EXCLUSIV A divorțat cu scandal de Miron Cozma, apoi a dispărut total din showbizz! Cum arată Marinela Nițu la 53 de ani cu ce se ocupă! S-a îngrășat enorm 2

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: