Redactia.ro
Home » Monden » Cum mai arată Marinela Nițu după ce a dispărut din lumina reflectoarelor. Are 53 de ani acum

Cum mai arată Marinela Nițu după ce a dispărut din lumina reflectoarelor. Are 53 de ani acum

GALERIE FOTO (3) marinela nitu

Cum mai arată Marinela Nițu după ce a dispărut din lumina reflectoarelor. Marinela Nițu, fosta soție a lui Miron Cozma, s-a schimbat radical de când a dispărut din lumea publică. Vârsta își spune, de altfel, cuvântul. Marinela Nițu are 53 de ani și locuiește acum în Brașov, alături de părinții ei.

Cum mai arată Marinela Nițu după ce a dispărut din lumina reflectoarelor

Cum mai arată Marinela Nițu după ce a dispărut din lumina reflectoarelor. Marinela Nițu, fosta soție a lui Miron Cozma, s-a schimbat radical, odată cu trecerea timpului. Formele sale voluptoase au dispărut, iar cei 53 de ani pare că-și spun cuvântul, informează cancan.ro.

EXCLUSIV A divorțat cu scandal de Miron Cozma, apoi a dispărut total din showbizz! Cum arată Marinela Nițu la 53 de ani cu ce se ocupă! S-a îngrășat enorm 2

Marinela Nițu locuiește acum în Brașov, alături de părinți. Deși și-a luat adio de la viața mondenă, ea a continuat să cânte în unele restaurante de pe Valea Prahovei, dar odată cu pandemia a stat mai mult acasă. Potrivit impact.ro, ar fi rămas fără surse de venit.

Marinela Nițu și Miron Cozma

Marinela Nițu și Miron Cozma s-au căsătorit în anul 2011, dar în anul 2014 au divorțat. Luceafărul Huilei s-a resemnat cu greu că a pierdut-o pe Marinela și i-a adresat vorbe grele după despărțire. A acuzat-o de narcisism și s-a simțit deranjat că nu i-a răspuns la unele mesaje de Paști și de Crăciun.

”Eu am o relație foarte bună cu toate femeile cu care am fost, dar cu Marinela este altă situație. Nu mai vorbesc cu ea! Ea este o femeie narcisistă, asta este o boală. Ei se consideră cei mai cei, cei mai buni, aşa e ea, asta crede despre persoana ei. Am vorbit cu sora sa la telefon, să-i transmită să vină să își ia niște acte care au rămas la mine. Nu a venit. I-am trimis mesaje şi de Crăciun, şi de Paște, că așa este frumos, ea nici măcar nu s-a obosit să îmi răspundă‘, a declarat la un moment dat pentru Click! Miron Cozma, după despărțirea de brunetă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: