Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Marinela Nițu la 53 de ani. Este transformată total

Cum arată Marinela Nițu la 53 de ani. Este transformată total

GALERIE FOTO (5)

Marinela Nițu, fosta soție a lui Marian Cozma, este transformată complet. Aceasta a dispărut brusc din lumin areflectoarelor și a stârnit întrebări în rândul oamenilor. 

 

Cu ce se ocupă Marinela Nițu

 

La cei 53 de ani, deși a dispărut din lumina reflectoarelor, Marinela Nițu nu a renunțat la cariera ei muzicală. Artista s-a mutat din București și locuiește acum cu părinții ei, în Brașov. Fosta soție a lui Marian Cozma cântă muzică jazz în câteva restaurante de pe Valea Prahovei.

Odată retrasă din showbiz și din lumina reflectoarelor, Marinela Nițu nu se mai bucură de faima pe care a cunoscut-o în urmă cu mult timp. Însă, artista are în continuare spectacole. Ca toți ceilalți artiști, aceasta a avut de suferit din cauza pandemiei de coronavirus.

Marinela Nițu s-a schimbat radical. Timpul și-a spus cuvântul, însă reușește să capteze în continuare atența datorită formelor sale . Artista a luat câteva kilograme în plus, iar operațiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului o fac să fie de nerecunoscut.

În ciuda numeroaselor operații estetice, artista nu își mai poate ascunde vârsta. Chiar și pozele provocatoare lupsesc cu desăvârșire de pe contul ei de Facebook.

Marinela Nițulescu și Marian Cozma

 

Fosta mare iubire a lui Miron Cozma a fost părăsită cu timpul și de fani.

Focosa brunetă a început să cânte de la 13 ani și a visat o carieră intenațională. Din păcate pentru ea, faima i-a fost adusă doar de relația ei tumultoasă cu Miron Cozma, liderul minerilor, condamnat în 1999 la 18 ani de închisoare pentru implicarea sa în Mineriadele din anul 1991El a fost grațiat de președintele Ion Iliescu pe 15 decembrie 2004.

Cei doi au avut o relație tumultuoasă. Marinela Nițu a devenit soția lui Miron Cozma în cadrul unei ceremonii religioase, care a avut loc în 2011. Nunta lor a venit după nouă ani de relație, însă, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate în 2014.

Despărțirea dintre cei doi nu a fost tocmai una amiabilă, după cum chiar Miron Cozma afirma în urmă cu ceva timp. “Eu am o relație foarte bună cu toate femeile cu care am fost, dar cu Marinela este altă situație. Nu mai vorbesc cu ea! Ea este o femeie narcisistă, asta este o boală. Ei se consideră cei mai cei, cei mai buni, aşa e ea, asta crede despre persoana ei. Am vorbit cu sora sa la telefon, să-i transmită să vină să își ia niște acte care au rămas la mine. Nu a venit. I-am trimis mesaje şi de Crăciun, şi de Paște, că așa este frumos, ea nici măcar nu s-a obosit să îmi răspundă”, declara acesta imediat după despărțire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: