Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine a înlocuit-o Vlad Gherman pe Cristina Ciobănașu. Actorul a dat cărțile pe față: „Ea este iubita mea”

Cu cine a înlocuit-o Vlad Gherman pe Cristina Ciobănașu. Actorul a dat cărțile pe față: „Ea este iubita mea”

GALERIE FOTO (3) Cu cine a înlocuit-o Vlad Gherman pe Cristina Ciobănașu

Cu cine a înlocuit-o Vlad Gherman pe Cristina Ciobănașu. Actorul din serialul Adela trece printr-o perioadă de schimbare, după ce s-a despărțit de Cristina Ciobănașu. Recent, Vlad Gherman le-a dat emoții fanilor săi după ce a postat imagini pe interner cu el în pat. Mai mult, acesta le-a prezentat-o pe „noua sa iubită”.

Cu cine a înlocuit-o Vlad Gherman pe Cristina Ciobănașu. Actorul a dat cărțile pe față: „Ea este iubita mea”

Cu cine a înlocuit-o Vlad Gherman pe Cristina Ciobănașu. În luna ianuarie a acestui an, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au anunțat că se despart după aproape 10 ani de relație. În prezent, Criss și Vlad colaborează pe plan profesional, dar viața lor personală a luat o întorsătură neașteptată. Conform acestora, lucrurile nu mai funcționeau între ei, așa că au decis ca fiecare să meargă pe drumuri separate.

Cu toate astea, foștii iubiți au rămas în relații bune și continuă să se vadă des, atât în timpul filmărilor pentru serialul Adela, cât și în timpul liber. Au declarat de multe ori că încă se mai iubesc, dar sentimentele lor se vor schimba în timp. Acum, Vlad le-a atras atenția internauților după ce a postat un clip video cu el în pat. Mai mult, acesta le-a prezentat-o fanilor săi pe „noua lui iubită”. Vlad Gherman este activ pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața sa. Internauții au fost șocați de imaginile postate de Vlad, fiind convinși că a înlocuit-o pe Cristina, așteptând nerăbdători să le arate cine este domnișoara despre care vorbește.„Nu pot să mai ascund adevărul. După atâtea luni de la despărțite, în sfârșit, pot să vă spun că mi-am găsit o iubită.Shh! Doarme! Ea este iubita mea”, și-a început Vlad Gherman InstaStory-urile.

Ei bine, se pare că totul a fost doar o glumă, pentru că nu este vorba despre nicio altă fată, ci despre un băiat. Mai exact, este vorba despre Tudor Ciubănașu, fratele Cristinei. Așadar, fanii actorului au putut răsufla ușurați.

Vlad Gherman, adevărul despre despărțirea de Cristina Ciobănașu

Întrebat despre viața personală, dar și despre cât de curat este acum că este singur, Vlad a spus că momentan nu vrea să se gândească la o nouă relație. „Nu dau curs niciodată mesajelor pe care le primesc. Încă simt că traversez perioada de „doliu” și nu îmi doresc să mă leg emoțional de altcineva. Am nevoie de timp pentru mine, de spațiul meu și de experiențele formatoare despre care vorbeam puțin mai sus.”, a declarat Vlad Gherman pentru Redacția.ro.

Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu

 

De asemenea, actorul a spus că despărțirea de persoana iubită nu aduce nicio liniște sufletească. „O desparțire nu îți aduce o liniște sufletească. Nu cred că m-am exprimat vreodată așa. Ce pot să spun însă este că această despărțire ne deschide noi uși care probabil nu s-ar fi deschis niciodată altfel. E un nou început. Fiecare dintre noi încearcă acum să își găsească drumul pe plan profesional, dar și drumul spre autocunoaștere. Evoluția noastră că indivizi se întamplă într-un ritm mai alert, dat fiind faptul că suntem singuri și ne simțim singuri. Tindem să umplem acel gol cu lucruri care ne fac să evoluăm, chiar dacă nu ne dăm seama de asta pe moment. Fiecare nouă experiență este una formatoare de caracter, iar asta este cel mai important lucru. Ar fi atât de multe lucruri de discutat, dar cred că deja am răspuns la întrebare.”, a mai spus acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: