Redactia.ro
Home » Monden » Vlad Gherman, viitorul Burlac de la Antena 1? Fanii au fost șocați. ”Aștept să vină fetele”

Vlad Gherman, viitorul Burlac de la Antena 1? Fanii au fost șocați. ”Aștept să vină fetele”

Vlad Gherman a făcut „marele anunț” pe rețelele sociale. Să fie el noul Burlac de la Antena 1? Fanii au foc șocați când i-au văzut postarea publicată pe pagina sa de instagram. La nici patru luni de la despărțirea de Cristina Ciobanașu, Vlad Gherman s-a pornit în căutări.

Vlad Gherman le-a întins o plasă fanilor

Vlad Gherman și-a pus pe jar internauții de pe pagina sa de instagram după ce a publicat o fotografie în care apare la un promo pentru emisiunea Burlacul. La prima vedere pare că Vlad Gherman ar fi noul Burlac, dar după ce au citit descrierea, fanii s-au liniștit văzând că este doar o glumă.

E oficial! Voi participa la emisiunea Burlacul❤️ Astept cu mare interes sa vad ce fete vor veni 😍 Puteti sa ma contactati la 074…(see more).Gluma „, a fost descriere publicată de Vlad Gherman.

Fanii au sărit ca arși la vederea fotografiei. Marea majoritate dintre internauții prezenți în comentarii sunt simpatizanți ai fostului cuplu Gherman-Ciobănașu și tot speră la o împăcare între cei doi.

Pfiu m-am speriat😳/ Mi-a stat inima 😂❤️/ Pai si Criss…/ Chiar m-am speriat pentru o secundă 😂/ Nu cred asa ceva/ Inca ma gandesc daca sa rad sau sa plang/ Omg, mi-a stat inima în loc.❤️„, au fost o parte dintre mesajele primite de actor.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au rămas în relații amicale

De dragul poveștii de dragoste pe care au trăit-o Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au rămas în relații de prietenie. Actorul a declarat că această despărțire este una definitvă și pașnică de comun acord, dar susțnine că niciodată să nu spui niciodată.

Într-adevăr, am crescut împreună și ne-am influențat unul pe celălalt din multe puncte de vedere, însă cel mai important lucru pe care l-am înțeles în urma acestei relații este faptul că sinceritatea și respectul sunt baza oricărei povești de iubire, iar noi le-am avut în anii minunați pe care i-am petrecut împreună. În acest moment, da, s-a spus ultimul cuvânt, însă nu pot să citesc în stele… Prin urmare, „niciodată să nu spui niciodată!„, a declarat Vlad Gherman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: