Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine a rămas Sofia după ce mama ei a plecat în Dubai. Unde locuiește fiica Biancăi Drăgușanu

Cu cine a rămas Sofia după ce mama ei a plecat în Dubai. Unde locuiește fiica Biancăi Drăgușanu

GALERIE FOTO (6) Cu cine a rămas Sofia după ce mama ei a plecat în Dubai

Bianca Drăgușanu părea de nedespărțit de fiica sa Sofia. Cele două își petreceau timpul împreună, făcând diferite activități și aveau o relație specială. Ei bine, în urmă cu câteva zile, blondina a decis să plece în Dubai,așa că a apelat la Victor Slav, să vină să o ia pe Sofia. Așadar, Victor este cel care are grijă de Sofia, în timp ce mama sa este plecată în Dubai să se relaxeze.

Cu cine a rămas Sofia după ce mama ei a plecat în Dubai. Unde locuiește fiica Biancăi Drăgușanu

După ce s-a despărțit de Alex Bodi, Bianca și-a făcut bagajele și a plecat în Dubai fără să se mai uite în spate. Cu toate că are fiică de patru ani, cu Victor Slav, vedeta a plecat să se relaxeze. În urmă cu câteva săptămâni, Bianca era nedespărțită de fiica sa, cu care făcea multe activități interesante și cu care avea o relație specială.

Totuși, se pare că blondina avea nevoie de o pauză, așa că l-a chemat pe Victor Slav, să o ia pe micuța Sofia la el acasă. Așadar, Victor este cel care are grijă de Sofia, cât timp Bianca este în Dubai. Fostul prezentator este cel care încearcă să o distreze pe Sofia să uite de dorul mamei sale. Cei doi au parte de momente amuzante împreună, Victor fiind deschis în fața oricărei pofte ale Sofiei.

De multe ori, prezentatorul Tv a declarat că între el și fiica sa există o legătură specială și puternică, menționând că ar face orice pentru fiica sa. ”Mă percepe ca pe un protector și, recunosc, mă topesc de dragul ei” , a declarat Victor Slav.

Victor Slav a vorbit cu Alex Bodi

În urmă cu câteva săptămâni, Alex Bodi și Bianca au apărut din nou pe primele pagini, după ce blondina a fost surprinsă într-o stare critică. Plină de vânătăi, Bianca abia se mai putea ține pe picioare, în timp ce Alex o ajuta să ajungă în casă. Potrivit Cancan.ro, aceasta ar fi fost torturată timp de cinci ore de fostul său iubit, care ulterior a încercat să o ajute să se deplaseze de la mașină în casă. Aflând toate astea, Victor a decis să o ia pe Sofia la el, fiind îndemnat de cei din jur să ceară custodia micuței. Se pare că de multe ori, Sofia a fost prezentă la certurile dintre Bianca și Alex, motiv pentru care Victor ar fi vorbit cu omul de afaceri despre actele de violență desfășurate în fața fiicei sale.

Victor și Bianca au divorțat la câteva luni după ce s-au căsătorit. Ulterior, cei doi s-au împăcat, dar după patru ani, aceștia s-au despărțit definitiv. Cei doi au ieșit în 2014 de la notar, unde au ajuns de comun acord, să se despartă. Cu toate că s-au separat, Bianca și Victor au avut în tot acest timp o relație apropiată, de dragul fetiței lor. La începutul anului școalar, Sofia a fost susținută de părinții săi, dar și de iubitul mamei de la acea vreme, Alex Bodi. „Am fost atât de entuziasmată. I-am explicat că trebuie să-și ia pantalonași… ea voia rochiță, i-am explicat situația, am convins-o. Am făcut ghizdănelul și am plecat cu Alex spre grădiniță unde ne-am întâlnit cu tati, a declarat entuziasmată Bianca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: