Redactia.ro
Home » Monden » S-a spus că Victor Slav i-a luat fiica, dar adevărul este altul. La cine a ajuns Sofia după bătaia încasată de Bianca

S-a spus că Victor Slav i-a luat fiica, dar adevărul este altul. La cine a ajuns Sofia după bătaia încasată de Bianca

GALERIE FOTO (5)

După ce în spațiul public au apărut imagini în care Bianca Drăgușanu apărea grav bătută de Alex Bodi, cei doi iau din nou prin surprindere. Asta în timp ce se vehicula că, după ce a fost agresată, Victor Slav și-a luat fiica de la fosta soție. Pe Instagram, vedeta a postat câteva instastory-uri în care merge cu…iubitul bătăuș la grădiniță să o ia pe Sofia Slav.

Bianca Drăgușanu a uitat de bătaie

După ce a primit o bătaie zdravănă, Bianca Drăgușanu pare că l-a iertat pe Alex Bodi. O dovedesc câteva instastory-uri de pe Instagram, în care ea merge alături de Alex Bodi să o ia pe Sofia de la grădiniță. Asta deși s-a vehiculat că Victor Slav a luat-o pe cea mică. Ulterior, cei doi parteneri au ieșit la un restaurat, unde au fost prezente fiicele lor, dar și câțiva prieteni. Sofia s-a jucat chiar câteva minute cu fiica lui Bodi, informează cancan.ro

S-au comportat ca o familie fericită

Pe drumul către grădiniță, cei doi s-au comportat ca o familie fericită. Reveniți în țară din vacanța petrecută în Turcia, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi  au mers, ieri, împreună să o ia pe Sofia Slav de la grădiniță. În timp ce afaceristul din Mediaș era la volanul unuia dintre bolizii de lux pe care îi deține, blondina a făcut mai multe Insta Story-uri. În timp ce se juca cu cosițele sale, partenerul i-a spus: “Lasă părul, îmi place”. Pe un alt video scurt, vedeta îl întreabă: “Te-ai îmbrăcat iar ca și mine?”. Când au ajuns la grădința fiicei sale, fosta prezentatoare de la Kanal D a filmat momentul în care aceasta a coborât treptele și a venit la ei.

“Hai, mami, hai!”, a strigat Bianca Drăgușanu la fetița pe care o are cu primul soț, Victor Slav. După ce micuța ei prințesă a ezitat puțin, fiind distrasă de ceva din curtea grădiniței, Alex Bodi i-a spus: “Hai, iubirea mea!”. Iar în clipa în care Sofia Slav a ajuns lângă ei, vedeta a întrebat-o: “Ce faci, mami?”. Înregistrarea s-a încheiat înainte ca fetița să ofere un răspuns. Cei trei au plecat ulterior să o ia pe fiica mică a afaceristului și, în formulă de patru, au mers la un restaurant, unde au fost așteptați de câțiva prieteni.

Fiica Biancăi Drăgușanu a stat între “tatăl vitreg” și un prieten apropiat. Acesta din urmă a fost cel care i-a dat să mănânce paste, iar mama sa celebră a imortalizat momentele. Alex Bodi are două fetițe din relații anterioare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: