Redactia.ro
Home » Sport » Cu cine joacă românii în turul trei preliminar Europa League

Cu cine joacă românii în turul trei preliminar Europa League

fcsb, slovan, Europa League,

FCSB, FC Botoșani și CFR Cluj și-au aflat posibilii adversari din turul trei preliminar al Europa League. Dintre cele trei echipe românești doar clujenii sunt calificați direct în această rundă.

FCSB are șanse mari să ajungă în turul trei. Deocamdată, echipa lui Toni Petrea va juca în turul doi cu Backa Topola, dar nu ar trebui să întâmpine probleme. Sârbii au încheiat sezonul pe locul 4 în campionat. În cazul unei victorii, FCSB o va întâlni pe câștigătoarea meciului dintre Riteriai (Lituania) și Slovan Liberec (Cehia). În schimp, FC Botoșani ar putea avea un meci foarte greu. Moldoveni vor întâlni în turul doi pe KF Shkendija, locul 3 în campionatul din Macedonia. Dacă vor învinge, jucătorii lui Marius Croitoru vor întâlni cel mai probabil o echipă de calibru. Tottenham. Englezii sunt favoriți în meciul din turul doi cu Lokomotiv Plovdiv din Bulgaria.

“Eu am vorbit cu Marius Croitoru. E clar că lui Marius îi tremură mâna acum, când pune mâna pe telefon, să vorbească despre un posibil meci cu Tottenham”, a declarat patronul moldovenilor, Valeriu Iftime la Digi Sport Special.

Dan Petrescu tună și fulgeră

Dan Petrescu a cerut jucători, dar șefii se pare că nu au de gând să facă mari investiții. Acum, campioan a aflat cu cine va juca în turul trei, dar antrenorul spune că în aceste condiții șansele de calificare sunt mici. CFR Cluj a fost direct calificată în turul trei al Europa League unde o va întâlni pe câștigătoarea meciului Djurgaarden (Suedia) şi Europa (Gibraltar). Meciul va avea loc în deplasare. Petrescu spune că în cazul în care nu va primi jucătorii pe care îi dorește, campioana își poate lua adio de la titlu.

„Am mare nevoie de jucători, dacă nu vin vor fi probleme, Craiova și FCSB arată bine, nu mi s-au adus jucătorii pe care îi vreau eu, pe care i-am cerut. Noi luăm doar jucători liberi din Liga 1 și vrem să mergem în grupele UCL, hai să fim serioși și să vedem realitatea, noi luăm doar gratis, toată lumea e pe gratis sau pe 100 de mii!”, a spus Petrescu la DigiSport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: