Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine l-a înlocuit Mihaela Borcea pe Cristi Borcea. Vacanță de lux alături de iubitul ei

Cu cine l-a înlocuit Mihaela Borcea pe Cristi Borcea. Vacanță de lux alături de iubitul ei

GALERIE FOTO (3) Mihaela Borcea

Mihaela Borcea pare o femeie împlinită la cei 51 de ani. De mai bine de trei ani, fosta soție a lui Cristi Borcea, are o relație destul de solidă, cu un bărbat alături de care, în momentul de față, se află în Zanzibar.

Cu cine l-a înlocuit Mihaela Borcea pe Cristi Borcea. Vacanță de lux alături de iubitul ei

Mihaela Borcea se bucură de o vacanță de vis, în Zanzibar, alături de iubitul ei, Sorin Rap. Cei doi se fotografiază din destinația exotică și mai apoi se postează pe rețelele de socializare. Mihaela și Sorin Rap nu au plecat singuri în Zanzibar, ci împreună cu câțiva amici.

Ajunsă în pragul vârstei de 51 de ani, Mihaela Borcea este o femeie plină de viață, cel puțin asta reiese din imaginile de pe Instagram. Totodată, deși formele sale nu mai sunt ca-n vremurile de altădată, Mihaela Borcea nu se sfiește să poarte costume de baie minuscule. ”Nu sunt angajat permanent, dar atunci când doamna are nevoie de mine mă cheamă, iar dacă am timp o servesc. Am nevoie de bani ca să-mi întrețin copiii. Mai am un job, iar ăsta este al doilea”, spunea bărbatul atunci când era șoferul partenerei sale.

Mihaela Borcea, declarație de dragoste pentru partenerul ei

Se zvonește că Mihaela Borcea l-a despărțit pe Sorin Rap de soția lui. Anul trecut, Mihaela Borcea i-a făcut o declarație de dragoste iubitului ei, cu ocazia zilei lui de naștere.

”La mulți ani, iubitule! 💖💖 Tu ești povestea mea de dragoste!! Ești în tot ceea ce fac. În tot ceea ce văd, în tot ceea ce ating. Ești în ceea ce visez. Tu reprezinți cuvintele care-mi umplu paginile vieții în fiecare zi. Nu pot să-ți spun cât de mult îți doresc binele și cât te iubesc!!Iți mai doresc ca Îngerul Păzitor să rămână mereu cu tine, protejându-te de rău și de dificultăți, să te sprijine în momente de disperare și tristețe. Fie ca dragostea noastră să fie acea stea călăuzitoare care îți va lumina calea vieții mulți, mulți ani lungi. Și ține minte că dragostea mea pentru tine este veșnică! Te iubesc!!, a scris fosta soție a lui Cristi Borcea.

Mihaela Borcea este prima soție a fostului acționar de la Dinamo. Tot ea i-a dăruit lui Cristi Borcea și primii copii:  Patrick, Michael Angelo și Antonia Melissa. După Mihaela Borcea, Cristi Borcea s-a căsătorit cu Alina Vidican, iar după divorțul de aceasta cu Valentina Pelinel. Așa a ajuns Cristi Borcea să fie tată a nouă copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: