Redactia.ro
Home » Știri » Cu cine s-a iubit Andreea Bălan, înainte de Keo. Nimeni nu a știut de această relație

Cu cine s-a iubit Andreea Bălan, înainte de Keo. Nimeni nu a știut de această relație

GALERIE FOTO (4) Cu cine s-a iubit Andreea Bălan, înainte de Keo. Nimeni nu a știut de această relație

Viața amoroasă a Andreei Bălan a fost dintotdeauna cu urcușuri și coborâșuri! Încă din adolescența, de la prima relație, artista a avut ghinion în dragoste. Iată cu cine s-a iubit Andreea Bălan înainte de Keo! Nu sunt mulți care știu de această idilă, de dinainte de maturitate, a vedetei.

Cu cine s-a iubit Andreea Bălan îaninte de Keo

Dacă George Burcea și Keo sunt bărbații care i-au marcat ultimii 10 ani, un tânăr ardelean e cel care i-a pus inima pe foc în adolescență. Bărbatul în cauză se numește Teo Păcurar și a făcut parte din viața Andreei Bălan la începutul anilor 2000. Acesta i-a fost chiar logodnic până când vedeta i-ar fi mărturisit că nu e pregătită să facă pasul cel mare cu el.

Drept răsplată, bărbatul i-a spus „adio” și s-a aruncat în brațele altei femei. La o perioadă scurtă de la despărțirea lor, Teo Păcurar și-a întâlnit aleasa inimii și n-a stat de gânduri prea mult pentru a o lua de nevastă.

Dar cine e Teo Păcurar

Tânărul ardelean a intrat în viața vedetei în 2004, când Andreea Bălan se mutase de la Ploiești la București. Acesta, de profesie compozitor, i-a căzut cu tronc vedetei și la scurt timp după ce s-au cunoscut au format un cuplu. S-au iubit pătimaș timp de doi ani, până când Teo Păcurar și-a dat seama că vrea mai mult de la o relație.

El i-ar fi cerut Andreei să se mute cu el la Bistrița, de unde provenea, însă aceasta nu ar fi vrut să renunțe la carieră pentru a fi soție și mamă. Așa că relația lor a ajuns la final în 2006. Potrivit presei de scandal, Teo Păcurar ar fi fost primul bărbat din viața ei. Acesta din urmă locuiește acum la Bistrița, unde e manager de Resurse Umane, e căsătorit și are două fetițe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: