Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine s-a iubit Florin Călinescu. Nici nu bănuiai că este vorba despre ea!

Cu cine s-a iubit Florin Călinescu. Nici nu bănuiai că este vorba despre ea!

GALERIE FOTO (2) Cu cine s-a iubit Florin Călinescu.

Cu cine s-a iubit Florin Călinescu. Juratul de la „Românii au talent” este, de obicei, o persoană foarte directă și sinceră. În ceea ce privește viața personală, actorul a fost destul de discret, dar câteva informații șocante au ieșit la iveală referitoare la fostele relații. Spre surprinderea tuturor, Florin Călinescu s-a iubit cu…Monica Tatoiu.

Cu cine s-a iubit Florin Călinescu. Nici nu bănuiai că este vorba despre ea!

Cu cine s-a iubit Florin Călinescu. Juratul de la „Românii au talent” a avut parte de multe drame în viața sa, dar întotdeauna a mers mai departe. Florin Călinescu este unul dintre cei mai talentați și apreciați actori din România, dar și un prezentator de televiziune excepțional. Deși este cunoscut de toți românii, acesta a fost extrem de discret cu viața sa amoroasă.

După ani de zile s-a aflat că Florin Călinescu s-a iubit cu Monica Tatoiu. Chiar el a vorbit despre relația scurtă pe care a avut-o cu femeia de afaceri. „Eram copii, în primele clase şcolare şi se chema Monica Rodivoevici. Cred că cea mai curioasă, plăcută şi bizară amintire este că şi la copii se poate isca un anume sentiment de iubire. Cred că eram îndrăgostit. O să vă vină să râdeţi, dar cred că ne scriam bileţele de iubire. Da. Ce înţelegeam noi prin dragoste: îţi dau două caramele dacă ridici fustiţa şi dacă mă laşi să te pup îți dau jumate de sandvich. Chestii de genul ăsta. Tot timpul e pedantă, exactă, persuasivă, energică. Întrebaţi-l pe soţul sau foştii ei soţi, pe copilul ei, angajaţii, şoferul, întrebaţi coaforul, pe toată lumea. Este cea mai energetică persoană pe care am cunoscut-o”, spunea Florin Călinescu.

Cei doi au fost împreună în timp ce se aflau la licei, Florin și Monica fiind colegi de bancă, la Liceul Iorga din Timișoara. Femeia de afaceri a vorbit într-un interviu despre legătura pe care a avut-o cu Florin Călinescu. „Părinții noștri erau buni prieteni, la fel cum am fost și noi. Nu aș vrea să intru în foarte multe detalii, iar presa poate să scrie orice. M-am obișnuit. Eu cu Florin eram foarte apropiați ca prieteni și ulterior m-am împrietenit și cu regretata lui soție, Ana. Am fost cu Florin în aceeași clasă la un liceu din Timișoara și pot spune că este un om extraordinar. Eram niște copii și ulterior adolescenți foarte nebunatici. O generație foarte frumoasă”, a povestit Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu

Drama lui Florin Călinescu

Florin Călinescu este unul dintre titanii televiziunii românești, dar succesul profesional nu l-a scutit niciodată de greutățile din viața privată. Întotdeauna cu zâmbetul pe buze, Florin Călinescu creează o atmosferă plăcută de fiecare dată când își face apariția. Însă, viața i-a pregătit o dramă cutremurătoare. La doi ani de la căsătoria cu Ana Maria Călinescu, s-a născut primul lor copil, o fetiță. Însă, soarta nemiloasă a făcut ca la doar cinci luni de la venirea pe lume a micuței, inima ei să se oprească.

Deși au trecut prin momente de cumpănă, în 1986 și 1988 aceștia au devenit părinții a doi copii, Luca și Petru. Fericirea familiei avea să fie umbrită în 1996, când soția actorului a fost diagnosticată cu cancer esofagian. A urmat o luptă grea, iar în 2005, Ana Maria Călinescu pierdea lupta cu boala nemiloasă. Actrița a murit chiar de ziua de naștere a soțului ei. După moartea acesteia, Florin Călinescu a dormit câteva zile într-o mașină parcată pe o alee de lângă cimitir. După șapte ani, Călinescu a primit vestea că fiul său cel mic, Luca, s-a spânzurat într-o cameră de hotel, din cauza unei depresii netratate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: