Redactia.ro
Home » Știri » Cu cine şi-a sărbătorit Irina Loghin ziua de naştere când a împlinit 83 de ani

Cu cine şi-a sărbătorit Irina Loghin ziua de naştere când a împlinit 83 de ani

GALERIE FOTO (3) Irina Loghin

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Irina Loghin a împlinit sâmbătă, 19 februarie, vârsta de 83 de ani! Interpreta a dezvăluit că a sărbătorit alături de familie, fără să pună prea mare preț pe această aniversare. Interpreta de muzică populară a mărturisit că tot ce își dorește este să fie sănătoasă.

De ceva vreme, Irina Loghin a decis să părăsească scena și să ia o pauză, iar întrebată când se va întoarce din nou în fața publicului, ea a mărturisit că doar Dumnezeu va decide acest aspect.

Va mai reveni Irina Loghin pe scenă?

În ceea ce privește revenirea sa pe scenă, Irina Loghin a declarat că așteaptă întâi că toată situația generată de pandemia de COVID-19 să se mai liniștească, pentru început. Abia apoi va lua în calcul programarea de spectacole. „Nu mă grăbesc să vă răspund dacă și când mă voi întoarce pe scenă. Probabil că da, dacă și Dumnezeu va permite asta! Dar n-aș ști a vă spune azi când se va întâmpla acest lucru”, a mai spus cântăreața.

Interpreta de muzică populară se menține într-o formă de zile mari, dezvăluind recent că este adepta mișcării. De asemenea, cântăreața de muzică populară a explicat și că a renunțat de multă vreme la carnea de porc, preferând ceva mai ușor, precum peștele.

Fac multă mişcare, foarte multă mişcare zi de zi. Am spus o şi o repet. Mişcarea este sfântă pentru a te menţine într-un fel sănătos”, a mai spus solista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: