Redactia.ro
Home » Monden » Cu se ocupa acum Sorana Darclee! Fosta membră a trupei A.S.I.A și-a refăcut viața după divorțul dureros

Cu se ocupa acum Sorana Darclee! Fosta membră a trupei A.S.I.A și-a refăcut viața după divorțul dureros

GALERIE FOTO (2) Sorana de la A.S.I.A. este în doliu! Artista trece prin cele mai dificile momente din viața ei: „Mi-am înmormântat mama” FOTO

Cu se ocupa acum Sorana Darclee! Fosta membră a trupei A.S.I.A a lipsit o perioadă de pe micile ecrane, iar acum a explicat motivul. 

Cu se ocupa acum Sorana Darclee! Fosta membră a trupei A.S.I.A și-a refăcut viața după divorțul dureros

Sorana Darclee, în vârstă de 38 de ani, a dispărut în ultima vreme de pe micile ecrane, dedicându-și timpul altor activități. Recent, invitată în emisiunea „La Măruță”, fosta membră A.S.I.A a dezvăluit cu ce se ocupă acum și cum merge relația cu iubitul ei.

În anul 2014, solista a divorțat de fostul soț, Paul Moga, ofițer SRI, după ce bărbatul a înșelat-o cu o escortă numită Betty. „Nu vreau să vorbesc despre asta, fiecare face ce simte”, declara artista la vremea aceea.

”Divorțul este o cumpănă în viața oricui. Nu este ceva prin care treci lejer. (…) Măritată fix 2 ani am fost. În ziua în care ne-am căsătorit, doi ani mai târziu, semnam actele de divorț. M-a amuzat și atunci. Așa e viața. Nu divorțul a fost motivul depresiei mele, dar a contat, a fost un pumn în ochi, să zic așa”, a povestit Sorana în emisiunea „La Măruță”.

Artista a mers la 4 psihoterapeuți pentru a-și vindeca depresia. „Ultimul mi-a spus că trebuie să vadă un psihoterapeut după ce a vorbit cu mine. În momentul în care te căsătorești și începi să creezi această familie, divorțul vine ca o formă de smucitură care te aruncă dintr-un cămin într-o junglă. Nu prea știi ce se întâmplă cu tine. M-am retras din showbiz. Am devenit așa, foarte dubioasă pentru unii. Îmi place să pictez și fac asta încontinuu și nu îmi place să mai fac nimic altceva în afara de pictură. Eu nu mă consider talentată. Consider că tot ce se vede este foarte multă muncă, ambiție și exercițiu”, a mai povestit artista.

Se pare totuși că aceasta a avut și parte de fericire. Din anul 2018, Sorana formează un cuplu cu actualul ei iubit, Cosmin Dragoteanu. „Da, mă gândesc la măritiș, de ce nu? Dar nu acum. Suntem de aproape 4 ani împreună. Suntem extraordinar de bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Nici măcar în cele mai frumoase visuri nu am putut să mă gândesc la un om așa cum este el. E perfect”, a mai spus Sorana la „La Măruță”.

Sorana Darclee a făcut primele declarații despre sarcină

Sorana Darclee a vorbit despre o posibilă sarcină la care se gândește de ceva vreme, însă spună că nu este momentul acum și că mai așteaptă marele eveniment, mai ales că, de curând, aceasta a declarat la Antena Stars că noul iubit este singurul bărbat cu care ar pleca chiar și pe Marte.

Artista a explicat că deocamdată nu se gândesc să aibă copii, deși ambii își doresc acest lucru. Artista susține că vor face un copil sau doi doar atunci când timpul le va permite să fie părinți cu normă întreagă. Momentan, sunt foarte ancorați în viața profesională.

”Îmi doresc să devin mămică dacă aș avea și o clona care să se ocupe de asta. Îmi doresc, dar nu am cum în momentul ăsta. Am discutat (nr. despre copil) nu că vrem noi, dar suntem obligați să îi ascultăm pe ai noștri, familia, că toți vor o jucărie pe care să o iubească și să aibă grijă de ea. Dar noi suntem destul de rezervați în această privință, căci mai avem multe lucruri de făcut încontinuu și nu vreau să fiu părintele care își crește copilul cu o bonă, nu vreau să pierd momente speciale din viața copilului meu. Și din fericire nu sunt doar eu dubioasă cu copilul, ci este și Cosmin și atunci între noi nu există niciodată o discuție în contradictoriu. Există discuțiile în contradictoriu cu familia. Dar i-am zis mamei că până în 40 de ani nu am promis că-l fac. Dacă nu l-am făcut până în 40 ia-ți adio că nu-l mai fac. Dar mama vrea să-și prindă nepotul”, a spus Sorana la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: