Redactia.ro
Home » Monden » Cui îi stă mai bine? 5 perechi de vedete care s-au îmbrăcat la fel

Cui îi stă mai bine? 5 perechi de vedete care s-au îmbrăcat la fel

GALERIE FOTO (5) Cui îi stă mai bine? 5 perechi de vedete care s-au îmbrăcat la fel

Hainele sunt foarte importante pentru vedetele care frecventează evenimentele mondene, însă ce se întâmplă când aceastea aleg să poarte ținute identice? Iată un top cinci cu vedetele care s-a îmbrăcat la fel în decurusul carierei lor. 

5 perechi de vedete care s-au îmbrăcat la fel

Înainte să plece la un eveniment, femeile au întotdeauna două mari dileme. Prima ar fi aceea cu ce anume să se îmbrace, iar a doua este problema ce vor face dacă mai vine şi alta îmbrăcată la fel. Şi cum vedetele nu fac excepţie, am ales cinci perechi de vedete care au portat ținute la fel la evenimentele mondene.

Au bani încât să cumpere munţi de haine cu care să umple dressing-urile dintr-un cartier întreg. Îşi permit să îşi comande rochii unicat semnate de cei mai mari designeri ai lumii, și cu toate acestea, nu de puţine ori s-a întâmplat ca divele de la Hollywood să îmbrace aceleaşi creaţii.

Mai rău e când acest lucru se întâmplă în aceeşi zi, la acelaşi eveniment. Atunci nu poţi decât să faci haz de situaţie şi să te comporţi cât mai relaxat. În fond, nu e mare tragedie! Fiecare are personalitatea ei, iar stilul se imprimă pe hainele pe care le porţi şi le transformă.

Cărei vedete i-a stat mai bine îmbrăcată cu aceeași ținută?

Cele care deschi acest top sunt Jennifer Lopez și Devon Windsor. Cele două au ales să poarte amândouă o rochie. Deși au îmbrăcat amândouă o rochie negră extrem de decoltată, ambele au arătat diferit în ea.

Jennifer Lopez a fost prima care a îmbrăcat ținuta la Billboard Latin Music Awards în 2017, accesorizând-o cu o pereche de pantofi stiletto negri, iar rochia i-a pus în evidență formele apetisante, fiind admirată de o mulțime de bărbați.

Pe de altă parte, Devon Windsor a ales să îmbrace rochia puțin mai târziu în același an, la Victoria’s Secret Fashion Show. Ea a avut un look elegant, accesorizând rochia cu o pereche de tocuri negre.

Cui îi stă mai bine? 5 perechi de vedete care s-au îmbrăcat la fel

Kate Middleton și Kim Kardashian

Poate să-ți pară o nebunie, însă se pare că între Kate Middleton și Kim Kardashian există o legătură. Ambele au purtat o rochie roșie, însă stilul a fost implementat pentru fiecare dintre acestea.

Kate Middleton a purtat rochie la o petrecere de Crăciun a unei școli din Londra, arătând la fel de regală ca întotdeauna. Rochia roșie, marca Alexander McQueen, a avut mânecile lungi, cu o lungime potrivită,  puțin deasupra genunchilor.

Kim Kardashian a fost surprinsă purtând aceeași rochie, însă modificată pentru stilul vedetei de la Hollywood. Aceasta a avut o versiune mai scurtă, fără mâneci. Diferențele dintre cele două au fost accesoriile, și dacă Ducesa a evitat să poarte orice alt accesoriu, se pare că vedeta a ales să accesorizeze rochia cu o pereche de pantonfi Louboutins din piele de șarpe și un colier strălucitor.

Cui îi stă mai bine? 5 perechi de vedete care s-au îmbrăcat la fel

Jennifer Hudson și Blake Lively

Jennifer Hudson și Blake Lively au ales să poarte ambele aceeași rochie elegantă neagră, marca Victoria Beckham, care le-a pus formele în evidență. Prima care a îmbrăcat rochia a fost Blake Lively pe 20 octombrie 2009, la Angel Ball 2009 din New York. Jennifer Hudson a purtat rochia un an mai târziu, pe 31 ianuarie 2010 la Grammy din L.A.

Cui îi stă mai bine? 5 perechi de vedete care s-au îmbrăcat la fel

Kim Kardashian și Maria Hatzistefanis

Kim Kardashian și celebra Maria Hatzistefanis au purtat ambele aceeași rochie argintie. Internauții au decis atunci că regina culturii pop este mult mai avantajată de rochie, aceasta punându-i în evidență formele voluminoase. Mai mult, se pare că fosta soție a lui Kanye West a asortat rochia cu o pereche de pantofi foarte potriviți.

Cui îi stă mai bine? 5 perechi de vedete care s-au îmbrăcat la fel

Dasha Polanco și Daniela Di Giacomo

Dasha Polanco și Daniela Di Giacomo au ajuns să poarte ambele aceeași rochie la același eveniment din cauza neatenției stiliștilor lor. Deși aceștia nu au dorit să se întâmple acest lucru, cele două au tratat întâmplarea cu mare eleganță și au continuat să petreacă la petrecerea ”50 Most Beautiful” a People en Español.

Cui îi stă mai bine? 5 perechi de vedete care s-au îmbrăcat la fel

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: