Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp de la Survivor România a ajuns pe mânile medicilor! Cu ce probleme de sănătate se confruntă acesta

Culiță Sterp de la Survivor România a ajuns pe mânile medicilor! Cu ce probleme de sănătate se confruntă acesta

GALERIE FOTO (3)

Culiță Sterp, fostul concurent de la Survivor România, a ajuns pe mânile medicilor după întoarcerea din Republica Dominicană. Artistul își pune viața în ordine după ce a fost plecat câteva luni.

Se pare că experiența Survivor România nu l-a schimbat destul pe Culiță Sterp, căci acest a apelat la alte lucruri pentru a simți o schimbare în viața lui. De curând a ajuns la medic, însă nu pentru ceva grav, ci doar pentru a-ți retușa puțin podoaba capilară.

Culiță Sterp și-a făcut un transplant de păr

Culiță Sterp își pune viața în ordine după ce a părăsit Survivor România de dragul iubitei sale, Daniela, care îl va face tătic. Pe lângă pregătirile pentru nașterea fiului său, solistul are grijă și de el. Acesta a apelat la o intervenție de transplant de păr în urmă cu un șapte luni. În octombrie 2020, artistul și-a acoperit zonele de chelie la medicul Mihai Motora, iar trei luni mai târziu acesta a plecat în competiția de la ”Survivor”, de la Kanal D.

Specialistul i-a spus că după operație trebuie să aibă grijă de podoabă sa capilară pentru că, în principiu, reușita se bazează pe o igienă bună. Din păcate, condițiile din Republica Dominicană nu i-au permis acest lucru, iar Culiță s-a spălat cu apă din mare, fără șampon.

Culiță Sterp de la Survivor România a ajuns pe mânile medicilor! Cu ce probleme de sănătate se confruntă acesta

”Eu nu mi-am luat șampon la mine, deși aveam voie. Am zis să respect condițiile și să fiu fair-play față de toți. M-am spălat doar cu apa din mare și nu a fost prea bine. Am fost ieri la domnul doctor Mihai Motora sa îmi facă un tratament PRP pentru regenerarea părului și mă simt foarte bine”, ne-a spus Culiță Sterp.

Acesta și-a făcut un tratament PRP care îl ajută la regenerarea podoabei capilare. PRP sau mezoterapia scalpului se bazează pe o solutie concentrată, produsă din sângele pacientului, bogată în trombocite, care stimulează vindecarea și regenerarea țesuturilor în care este injectată.

Cât a slăbit Culiță Sterp la Survivor România

Culiță Sterp a ajuns să cântărească 88 de kilograme, din 105 cât avea, atunci când a pus piciorul în jungla din Republica Dominicană. ”Faimosul” spune că arată ca-n perioada liceului și este hotărât să se mai îngrașe, căci nu-i place cum arată.

”Mi se văd coastele, trebuie să pun pe mine. Zici că-s ca în liceu. Vai de capul meu! Am ajuns la proba cântarului și mi-e frică să mă pun pe el. Aveam 105 kilograme când am plecat la Survivor. Acum am 88 de kilograme. Cine m-a dus pe mine acolo? 88 de kilgrame?? Vai de capul meu! Satana mai merge acolo, nu eu”, a spus celebrul manelist, pe rețelele de socializare, care a fost extrem de surprins de schimbările produse, scrie playtech.

În cadrul emisiunii Teo Show, artistul a avut prima apariție la TV cu Daniela Iliescu, iubita lui. Ambii au precizat că nu s-au așteptat ca Survivor România să dureze atât de mult. Se așteptau ca la sfârșitul lunii mai competiția să se încheie.

”Eu credeam că o să stau două-trei luni (…) În ultima lună o visam în fiecare noapte pe Daniela. Era foarte greu. Colegii vedeau că stăteam cu gândul acasă. A trebuit să ridic mâna și să plec. Mama Geta și-a dorit să ajung până în finală. Mă vedeam în finală, dacă nu era situația nouă (…) Am slăbit 17 kilograme. Am avut 105 când am plecat”, a descris artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: