Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp, revoltat după moartea lui Ion Șmecherul: „Vă rog mult, nu se poate”

Culiță Sterp, revoltat după moartea lui Ion Șmecherul: „Vă rog mult, nu se poate”

GALERIE FOTO (2) Culiță Sterp, revoltat după moartea lui Ion Șmecherul

Culiță Sterp, revoltat după moartea lui Ion Șmecherul. După moartea lui Ion Șmecherul, Culiță Sterp a făcut un apel către urmăritorii săi de pe rețelele de socializare. Artistul ar fi primit multe mesaje și apeluri din partea fanilor săi.

Culiță Sterp, revoltat după moartea lui Ion Șmecherul: „Vă rog mult, nu se poate”

Culiță Sterp, revoltat după moartea lui Ion Șmecherul. Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere din România. În urmă cu câteva zile, fratele său, Iancu, a postat pe rețelele de socializare un mesaj șocant. Ion Șmecherul, bărbatul pe care cei doi frațoi îl ajutase să își construiască o locuință și care îi amuza pe internauți, s-a stins din viață la doar 34 de ani. Internauții au rămas șocați de această veste, iar în mediul online au curs mii de mesaje de condoleanțe.

În urma acestui eveniment, Raul Zletea, impresarul lui Culiță Sterp, a fost luat cu asalat de telefoanele fanilor artistului. Aceștia au sunat din tot felul de motive care nu aveau legătură cu muzica. Revoltat de această situație, Culiță a simțit nevoia să le adreseze fanilor un mesaj public. Acesta și-a îndemnat urmăritorii să-i trimită mesaje în privat despre subiectele ce-i macină, iar pe impresarul lui să îl sune doar atunci când vor să stabilească o cântare. Culiță a dezvăluit că doar într-o singură zi telefonul lui Raul a sunat de aproape 300 de ori, iar mulți au vrut să afle informații despre Ion Șmecheru.

„Am și eu o rugăminte mare la voi. Numărul de telefon de la mine de aici, de pe Instagram, este doar pentru evenimente. Nu mai sunați, vă rugăm din suflet, pentru orice altă problema în afară de evimente pentru că mă sună băiatul care se ocupă de treaba asta, Raul Zetea, și-și spune că primește telefoane cu subiecte care nu au niciun fel de treabă cu cântatul. Vă mulțumim tuturor celor care înțelegeți și vă rog să sunați doar dacă are legătură cu cântatul. Zilele astea a avut vreo 300 de apeluri în legătură cu Ion Șmecherul, cu orice alt subiect. El nu poate să răspundă de 300 de ori într-o zi, are și el familie. Vă rog tare mult să înțelegeți chestia asta. Ceilalți care aveți altceva de spus, vă rog să ne trimiteți mesaje pe Instagram”, a spus Culiță Sterp la InstaStory.

Cine va primi casa construită pentru Ion Șmecherul

Ciobanul devenit celebru pe Youtube a apucat să-și vadă visul împlinit înainte de a murit. Culiță și Iancu Sterp l-au ajutat pe Ion să-și construiască o casă modestă, cu tot ce avea nevoie, pentru a duce o viață decentă. Din păcate, dependența de alcool i-a curmat viața bărbatului la vârsta de 34 de ani.

Ion Smecherul

Tânărul a murit pe 1 Decembrie, la scurt timp după ce se mutase în noua sa locuință. Fanii au rămas șocați de această veste și au vrut să afle de la frații Sterp cine va moșteni locuința lui Ion Șmecherul, așa cum era cunoscut în mediul online. Potrivit artistului, casa o să le rămână fraților și nepoților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: