Redactia.ro
Home » Monden » Culiţă Sterp şi-a luat o mare ŢEAPĂ! A pierdut bani grei. S-ar putea certa şi cu un mare artist de la noi VIDEO

Culiţă Sterp şi-a luat o mare ŢEAPĂ! A pierdut bani grei. S-ar putea certa şi cu un mare artist de la noi VIDEO

culita sterp

Culiţă Sterp le-a mărturisit fanilor că a fost victima unei „ţepe”. Sau, cel puţin, aşa pare la prima vedere. Manelistul a dezvăluit ce a aflat după ce a plătit bani grei pentru o piesă muzicală, pe care a intenţionat s-o lanseze oficial în perioada următoare.

Cântăreţul a realizat că, de fapt, maneaua este deja cântată de altcineva.

Culiţă Sterp a cumpărat o piesă lansată deja

Manelistul a mărturisit că a plătit un compozitor pentru o piesă lansată deja în urmă cu 3 ani de un alt artist. A aflat asta când afacerea era deja parafată.

„Am cumpărat ceva şi am aflat că era de fapt vândut la altcineva. Nu e nicio strategie de marketing.

Am cumpărat o piesă muzicală, mi-a trimis cineva nişte piese. Am ales 2 din ele, pe care le-am şi făcut la stdio. Una dintre ele, după ce am filmat şi videoclip, am aflat că piesa este scoasă deja.

Era scoasă de acum 3 ani de zile de altcineva şi are câteva milioane de vizualizări. L-am sunat pe respectivul care mi-a vândut-o: „Vai, că-mi pare rău!”.

Dar e o chestie un pic aiurea cu artistul care o cântă, pentru că e foarte cunoscut. Sunt tare naşpa cu piesa asta. Eo situaţie… Spuneţi-mi voi ce să fac…

Omul care mi-a vândut-o a dat din umeri, eu am plătit cu acte, cu factură. Nu vreau să-i fac rău omului. E ca şi cum ai vinde o maşină de două ori. Ceva de genul ăsta. Daţi-mi un sfat!„, a spus Culiţă Sterp pe TikTok.

Manelistul a ajuns şi la spital

Culiță Sterp a ajuns la spital, în urmă cu 2 săptămâni! Cântărețul și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că a fost supus unei intervenții chirurgicale. Mai exact, este vorba despre un implant de păr.

Eu folosesc tot timpul o pudră ca să nu se vadă golurile, dar adevărul e că am nevoie de un implant, de încă unul, pentru că eu am mai avut un implant, de fapt două implanturi am mai avut, în 2017, în Turcia. Mi-am pus în față.

Nu mi-a plăcut foarte mult cum mi-a prins cel din Turcia și am venit în România, la domnul doctor Mihai Motora, în Cluj.

Mi-am mai făcut, acum vreo 3 sau patru ani. Mi-am pus în față, unde e mai des. Pe parcurs a început să-mi cadă din mijlocul capului, unde nu am avut implant. E o chestie ereditară. Se vede că e mai rar părul”, a spus el pe InstaStory.

 

@culita_sterp_officialCe fac în cazul ăsta? 🤦‍♂️

♬ sunet original – Culiţa Sterp

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: