Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum a aflat o tânără de 28 de ani că iubitul ei era însurat de 9 ani? Cum a reușit bărbatul să ascundă secretul atâta timp

Cum a aflat o tânără de 28 de ani că iubitul ei era însurat de 9 ani? Cum a reușit bărbatul să ascundă secretul atâta timp

Christina Gavin

Iată cum a aflat o tânără de doar 28 de ani că iubitul ei era însurat de 9 ani și cum a reușit bărbatul să ascundă secretul atâta timp!

Cum a aflat o tânără de doar 28 de ani că iubitul ei era însurat de 9 ani

În era digitală în care trăim, relațiile online au devenit tot mai comune, oferind oportunități unice pentru oameni de a-și găsi sufletul pereche. Cu toate acestea, povestea lui Christina Gavin din California ne arată că, uneori, aparențele pot fi înșelătoare, iar iubirea online poate ascunde secrete tulburătoare. Tânăra de 28 de ani a trăit o frumoasă poveste de iubire, dar a fost lovită „ca de un pumn în stomac” atunci când a descoperit că iubitul ei era, de fapt, însurat de 9 ani.

Povestea de iubire a lui Christina a început pe site-urile de matrimoniale, unde a întâlnit un bărbat misterios cu care a început să țină legătura în mediul virtual. Conversațiile lor s-au transformat rapid într-o relație serioasă, iar lucrurile păreau să meargă perfect. Cu toate acestea, adevărul avea să iasă la suprafață într-un mod neașteptat.

Cum a reușit bărbatul să ascundă secretul atâta timp

Mama lui Christina, cu o intuiție maternă ascuțită, a început să simtă că ceva nu era în regulă cu partenerul fiicei sale. Ea a observat semne ciudate și a decis să investigheze mai departe. Ceea ce a descoperit a fost un șoc total pentru Christina: bărbatul pe care-l iubea ascundea un secret major, el era căsătorit de 9 ani și avea o familie stabilă acasă.

Aflarea acestei informații a fost devastatoare pentru Christina. Ea a descris vestea ca fiind „un pumn în stomac”, simțind că s-a mințit pe sine însăși și experimentând o rușine profundă. Era greu de crezut că bărbatul pe care-l iubea ascundea cu atâta pricepere o asemenea minciună. Acesta a reușit să ascundă acest secret atâta timp, deoarece nimeni nu a cercetat precum mama tinerei.

„A fost ca un pumn primit în stomac. Am simțit că m-am mințit eu însămi. Am fost rușinată”, a mărturisit tânăra de 28 de ani, relatează cancan.ro.

Cu toate că Christina a fost devastată de dezvăluire, nu s-a oprit aici. A fost curajoasă și a luat legătura cu soția bărbatului pe Instagram, pentru a-i dezvălui adevărul crud. Cu toate că soția nu părea surprinsă de situație, comportamentul ei sugera că nu era prima dată când soțul ei o înșela. Femeia avea o familie stabilă și nu existau planuri de divorț.

Într-un clip care a devenit viral pe internet, Christina a împărtășit cu lumea întreagă experiența sa dureroasă. Ea a povestit cum mama ei a sunat-o la cinci dimineața, iar povestea ei a devenit cunoscută pe scară largă.

„Mama m-a sunat la cinci dimineața, pentru că nu a mai putut să doarmă. Mi-a spus că era însurat. Inițial, nici nu am crezut-o. Apoi am început să mă gândesc la toate interacțiunile cu el și am sfârșit prin a o găsi pe soția lui pe Instagram, unde am văzut poze cu ei împreună. Am contactat-o pentru a vedea dacă erau alte circumstanțe, dacă nu cumva erau separați.

Mi-a confirmat că erau căsătoriți, împreună, fără planuri de divorț. Atunci l-am confruntat și mi-a spus că divorțează. ‘Ei bine, nu asta a zis soția ta’. Era foarte nonșalant. I-am spus: ‘Soția ta merită mai bine de atât. Eu merit mai mult’. Îți puteai da seama că mai trecuse prin asta și chiar nu-i păsa. Am fost îngrijorată că soția lui avea să fie nervoasă pe mine, dar nu a fost. Avea inima frântă. Suspecta unele lucruri în ultimii ani, care s-au confirmat”, a povestit Christina, într-un clip care a devenit viral pe internet, conform aceleași surse. 

Povestea lui Christina Gavin servește ca o amintire tulburătoare că, în mediul online, uneori, aparențele pot fi înșelătoare, iar încrederea poate fi greu de acordat. Cu toate acestea, ea și-a arătat forța și curajul în fața acestei dezvăluiri dureroase și a oferit o lecție importantă pentru toți cei care își caută dragostea în lumea virtuală. Este un avertisment că trebuie să fim vigilenți și să avem grijă cu cine ne deschidem inimile în mediul online, unde realitatea poate fi ascunsă sub o fațadă virtuală.

 

Sursa foto: cancan.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: