Redactia.ro
Home » Monden » Cum a apărut îmbrăcată Viorica de la Clejani la ziua ei?Artista a fost sărbătorită cu fast FOTO

Cum a apărut îmbrăcată Viorica de la Clejani la ziua ei?Artista a fost sărbătorită cu fast FOTO

GALERIE FOTO (3) Viorica de la Clejani petrecere

Viorica de la Clejani a avut parte de o petrecere de zile mari, în acest weekend. Artista a împlinit frumoasa vârstă de 48 de ani, în urmă cu două zile, iar duminică și-a sărbătorit-o în stilul propriu, cu interpreți renumiți. Viorica de la Clejani s-a urcat pe scaune și a dansat, și a avut o ținută unică.

Cum a apărut îmbrăcată Viorica de la Clejani la ziua ei?Artista a fost sărbătorită cu fast FOTO

Viorica de la Clejani a împlinit în urmă două zile, 48 de ani, iar duminică și-a serbat ziua de naștere. La eveniment au luat parte familia, dar și artiști renumiți, din lumea manelelor. Viorica de la Clejani a purtat o ținută unică și s-a bucurat din plin de petrecere, transmite Spynews.

Viorica de la Clejani s-a îmbrăcat sport la petrecerea de ziua sa de naștere. A purtat un trening negru de la Adidas, la care a asortat și o căciulă neagră, așezată în stilul R&B. La un moment dat, Viorica de la Clejani s-a urcat pe scaune, fiind filmată de toți cei prezenți. Cei care au întreținut atmosfera, încât evenimentul să fie unul memorabil, au fost Tzancă Uraganu și Costel Biju.

Viorica de la Clejani vrea sâni mai mici

La cei 48 de ani, Viorica de la Clejani se simte o femeie împlinită, dar are și complexe. Într-un interviu pentru Acces Direct, artista a spus că ar vrea să-și mai micșoreze din bust, deoarece este prea generos. Însă, Ioniță, soțul ei, nu este de acord.

Image result for viorica de la clejani

”Nu știu ce să mai fac. Aș vrea să îmi fac o intervenție să îi mai micșorez. Eu am prea mult, ce să mai fac cu ei? Eu sunt mai plinuță, mai grăsuță, știi? Nici mie nu-mi place așa. Îmi ies pe afară, bă fraților! Am fost, m-am interesat și intervenția asta este mult mai complicată decât dacă ți-ai pune. Mai bine nu aveam și îmi puneam și gata. Stăteau așa ca pepenașii. Omul ăsta mă împiedică pe mine”, a declarat Viorica de la Clejani, în cadrul emisiunii Acces Direct.

De acord cu Ioniță a fost în timpul interviului și Mirela Vaida. Prezentatoarea emisiunii i-a recomandat să nu slăbească și nici să-și micșoreze sânii.

”Așa fără, fără ce ești tu, eu nu te-aș vedea pe tine slabă schiloadă. Nu mai ești tu. Nu, Viorica. Nu, Viorica, nu. Viorica, îți spun eu. Pe tine lumea te iubește pentru ceea ce ești tu, pentru spiritul tău, pentru felul tău de a fi, pentru această voluptate pe care o ai și în cântat și voluptățile tale fizice. Tu așa ești tu. Lumea nu vrea să fii un șablon”, i-a spus Mirela Vaida, Vioricăi de la Clejani.

Viorica de la Clejani își mai dorește un copil

Deși are 48 de ani, Viorica de la Clejani ar mai vrea un copil, pe lângă Fulgy și Margherita.

Image result for viorica de la clejani

”Ştii când am declarat şi tu şi eu că mai vrem un copilaş. Ai noştri s-au făcut mari, pleacă singuri. Dacă îmi dă Dumnezeu, să fie bine venit! Suntem frumoşi în interior, atunci eşti frumos şi în exterior. (…) Eu nu pot să vă mint. Pe dedesubt am un corset care induce în eroare. Eu nu sunt slabă, nici nu mi-ar sta bine aşa. Eu sunt grasă şi frumoasă”, spunea Viorica de la Clejani, în urmă cu mai mult timp.

Image result for viorica de la clejani fulgy

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: