Redactia.ro
Home » Monden » Cum a făcut Silviu Prigoană primul milion de lei după Revoluție. Afaceristul a spus tot

Cum a făcut Silviu Prigoană primul milion de lei după Revoluție. Afaceristul a spus tot

Cum a făcut Silviu Prigoană primul milion de lei după Revoluție. Afaceristul a spus tot

Silviu Prigoană a făcut declarații șocante despre banii pe care i-a făcut după Revoluție. Politicianul nu s-a mai ascuns și a spus tot!

Cum a făcut Silviu Prigoană primul milion de lei după Revoluție

Silviu Prigoană este un cunoscut politician și om de afaceri și mulți l-au invidiat pentru averea pe care a strâns-o de-a lungul timpului. Acum, acesta a dat tot din casă și a povestit cum a făcut primul milion de lei, chiar imediat după Revoluție.

Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu, a dezvăluit în cadrul unei emisiuni de televiziune modul cum a făcut primul milion de lei. Acesta a speculat perioada de după Revoluție și alături de încă un prieten a intrat într-o afacere extrem de profitabilă care i-a adus mai multe milioane de lei.

”Primul business pe care l-am făcut eu după Revoluție a fost prelucrarea cerealelor. Eu le transformam în alcool. Deci eu mi-am dat demisia de la fabrica unde lucram, am mers cu Ghiță, prietenul meu, și cumpăram trenuri întregi de cereale din sud, era la liber. Mergeam și cumpăram de la tot felul de depozite de astea mari de cereale. Le aveau strânse din 89 și în 90, în primăvară, am mers și am cumpărat de la ăia. Noi am mers și am luat un tren de cereale și l-am dus să îl facem alcool. Am făcut contract cu ICS Alimentara să vindem alcoolul la ăia și contract cu fabrica de alcool să ne prelucreze cerealele respective, să le ambaleze la sticle de jumătate. Atenție mare, nu la litru, și noi îl dădeam la ICS Alimentara la prețul de producție cu ambalaj returnabil. Noi câștigam 4 lei la litru plus lada, milioane de sticle și milioane de navete, genți de bani”, a declarat Silviu Prigoană, în emisiunea lui Dan Capatos.

Politicianul a mai declarat că profitul în sine era realizat pe baza chichiței legate de ambalajul returnabil. Afacerea acestuia a atras în scurt timp atenția, însă a ajuns să facă cu ea milioane de lei.

”Garda Financiară a venit la noi imediat după ce s-a înființat, am fost vizați că era neregulă. Îți dai seama la milioanele pe care le făceam noi pe sticle. Că noi de acolo câștigam, pe sticle. Noi plăteam la fabrică prelucratul cerealelor și în contract aveam că ei ne dau cu ambalaj, în preț ne dădeau cu ambalaj. Aveam centrele de achiziții sticle și borcane, tiruri întregi pe zi, 2 lei sticla de jumătate, și erau foarte multe milioane de sticle de jumătate. Au fost foarte mulți bani”, a mai spus Silviu Prigoană.

Silviu Prigoană a vrut legalizarea prostituției

Silviu Prigoană a vorbit mult în perioada în care a fost deputat despre proiectul privind legalizarea prostituției. Printre argumentele care însoțeau această inițiativă se aflau avantajele economice ale țării, cât și faptul că persoanele care practicau această meserie puteau beneficia de o pensie. Politicienii nu au fost de acord cu proiectul inițiat de fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu.

Mai mult, fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu este de părere că, la acel moment, dacă ar fi fost aprobată legea prostituției, nu ar fi existat cazul Caracal.

”Prostituția există. Vom păți cum a fost când eram eu în Parlament, când erau lucrătorii din agricultură care aveau pensie de 1-2 lei. Și am făcut un proiect de lege și am reușit să dăm 450 de lei un fel de ajutor social, un fel de pensie minimă. Același lucru se va întâmpla cu fetele și cu băieții care astăzi practică prostituția și nu contribuie la niciun buget, însă generațiile următoare vor lua o hotărâre în Parlamentul României ca persoanele care au oferit servicii sexuale fără să plătească contribuție, să fie sprijinite de stat. E foarte simplu (…) Politicenii acum nu au votat pentru că le-a fost frică de popi și de neveste. Ce să fac dacă sunt însurați? Să vină necăsătoriți în Parlament și să vezi atunci voturi… pentru că sunt fățarnici, sunt mitocani. Spun ceva pe holuri și la vot fac altfel. A fost pentru prima dată în istoria Parlamentului României când 90% dintre parlamentari s-au abținut la vot, 10% au fost pentru. Nu au spus nu, nu au votat impotrivă, ci s-au abținut”, a declarat Silviu Prigoană în cadrul emisiunii lui Denise Rifai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: