Redactia.ro
Home » Știri » Cum a fost diagnosticată Anca Sigartău cu o boală incurabilă. Totul s-a întâmplat înainte de Asia Express

Cum a fost diagnosticată Anca Sigartău cu o boală incurabilă. Totul s-a întâmplat înainte de Asia Express

GALERIE FOTO (5) Anca Sigartau

Actrița Anca Sigartău a trecut printr-o perioadă dificilă după ce a fost diagnosticată cu o boală gravă. Vedeta de la Asia Express a povestit despre momentele din acea perioadă și despre cum s-a chinuit să crească singură trei copii.

Anca Sigartău, viața bate filmul. Actrița a povestit despre momentul în care a fost diagnosticată cu o boală cumplită

Anca Sigartău, una dintre cele mai talentate și îndrăgite actrițe din România, a trecut în urmă cu câțiva ani prin momente grele.

Actriță și mamă a trei copii, Anca a fost diagnosticată cu o tumoră, iar medicii nu i-au mai dat mult de trăit. Aceasta a povestit că a divorțat în 1993 în secret, iar după acest lucru a aflat că va mai avea doar un an de trăit. Deși viața a încercat-o de nenumărate ori, Anca a rămas puternică pentru cei trei copii, și a luptat întotdeauna.

Am trecut printr-o experiență medicală traumatizantă, în care am avut un diagnostic, o boală în care ți se dă un an de zile să trăiești. Și mi s-a spus că un an de zile trăiești cu acest diagnostic. Și cu tratamentul”, a declarat Anca Sigartău.

Ei bine, deși actrița a trecut prin atâtea greutăți, miracolele există, iar vedeta a învins boala.

Când a mers la control, doctorii au rămas uimiți pentru că nu mai era nicio urmă de tumoară. „Nu mai exista tumora. Indicii coborâseră foarte mult. Nu știam că Postul poate să aibă o asemenea putere. Din momentul acela am știu că voi trăi”, a mărturisit Anca Sigartău.

În prezent, Anca se bucură de viață alături de soțul ei și de cei trei copii ai săi, dar și alături de nepoata sa, în vârstă de cinci ani.

Anca Sigartău la Asia Express împreună cu fiul său, Teodor

În cel de-al doilea sezon al emisiunii Asia Express difuzată pe Antena1, Anca Sigartău în vârstă de 52 de ani, a făcut echipă cu fiul său, Teodor Sofian, 28 de ani.

Cei doi au luptat în fiecare cursă, pentru a ajunge primii la Gina, dar condițiile precare și oboseala i-au adus pe ultimul loc, iar elefantul a fost roșu.

În urma experienței de la Asia Express, relația dintre Anca și fiul său s-a închegat și mai tare, iar actrița a declarat că este foarte mândră de fiul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: