Redactia.ro
Home » Monden » Cum a fost surprins Cristian Boureanu la piscină! Fostul politician suferă după Laura Dincă?

Cum a fost surprins Cristian Boureanu la piscină! Fostul politician suferă după Laura Dincă?

GALERIE FOTO (5) Cum a fost surprins Cristian Boureanu la piscină! Fostul politician suferă după Laura Dincă?

Cristian Boureanu s-a despărțiti de curând de iubita lui și se pare că suferă după Laura Dincă. Fostul politician a fost surprins la piscină, ”înecându-și” amarul într-un pahar de șampanie. 

Cum a fost surprins Cristian Boureanu la piscină! Fostul politician suferă după Laura Dincă?

Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțiti definitiv. Separarea a luat prin surprindere lumea mondenă, în realitate, apropiații știau de mai multă vreme despre alegerea celor doi foști iubiți. Frumoasa blondă și omul de afaceri ar fi decis de comun acord să se despartă, iar, ulterior, tânăra, în vârstă de 24 de ani, și-a făcut bagajul și a părăsit căminul conjugal.

”Laura a plecat din casa lui Cristi în urmă cu o lună. S-au mai văzut câteva zile, s-au gândit că poate, totuși, e o fază, însă certurile au continuat. Ei s-au despărțit definitiv atunci. Despărțiți au mai fost, dar nu definitiv. În ultimii ani, deși din afară totul părea perfect, ei se certau mereu”, au declarat apropiații celor doi.

Recent, Cristian Boureanu a fost surprins la piscină, ocupându-și timpul cu prietenii. După starea pe care o avea omul de afaceri, se poate observa clar că despărțirea nu i-a făcut tocmai bine. Fostul politician se delecta cu un pahar de șampanie și privea, cu oarecare strângere de inimă, la un cuplu care se bălăcea în apă și care împărțea, din când în când, gesturi tandre și priviri pline de dragoste.

După ce a preferat să stea mai mult timp singur, Cristian Boureanu a fost surprins de cancan.ro în compania unor prieteni, cu care a stat de vorbă ceva timp, în piscină.

Laura Dincă s-a plâns de comportamentul iubitului său

Laura Dincă s-ar fi plâns prietenelor ei de comportamentul nepotrivit al partenerului de viață. Acestea susțin că afaceristul era din ce în ce mai nervos cu ea.

Cum a fost surprins Cristian Boureanu la piscină! Fostul politician suferă după Laura Dincă?

”Toate problemele pe care le avea cu familia, cu fiica lui, toate discuțiile și ce alte frustrări mai avea el culminau cu o defulare continuă în relația lor. Și toate astea durează de prea mult timp. Ce a pus capac este faptul că începuse să vorbească și urât cu ea. Să înjure și alte astfel de discuții. Cristi era din ce în ce mai nervos! Dacă Laura punea o farfurie în sertar nu știu cum, el venea și se lua de ea că nu e bine. Adică între ei era o tensiune continuă, pentru că și stăteau mult împreună. Nonstop erau doar ei. Făceau totul împreună. Laura a luat decizia să se despartă înainte să facă un copil, pentru că apoi lucrurile se complicau mai mult. Ea este tânără, are o viață înainte și se poate concentra pe viața ei mai bine”, au povestit prietenel Laurei pentru cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: