Redactia.ro
Home » Monden » Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după șase ani de relație: „A fost frumos, s-a terminat”

Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după șase ani de relație: „A fost frumos, s-a terminat”

GALERIE FOTO (6)Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit

Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după șase ani de relație. Spre surprinderea tuturor, cei doi au ajuns la finalul relației. Cristian Boureanu și Laura Dincă au trăit o poveste de dragoste vreme de 6 ani, iar când toată lumea se aștepta să facă pasul cel mare, a fost făcut anunțul surprinzător. Ce spune afaceristul?

Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după șase ani de relație: „A fost frumos, s-a terminat”

Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după șase ani de relație. Cristian Boureanu, 48 de ani și Laura Dincă, 24 de ani, au fost împreună șase ani, iar în 2018, afaceristul a cerut-o în căsătorie pe iubita sa. Când toată lumea se aștepta ca Laura și Cristian să facă pasul cel mare, cei doi au ales să se despartă. După ce Monica Tatoiu, o prietenă aproapiată a afaceristului, a lăsat să se înțeleagă că aceștia nu mai formează un cuplu.

Ulterior, Cristian Boureanu a oferit o declarație oficială pentru Spynews, în care confirma despărțirea de Laura. „După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat, este singura declarație pe care o dau. Să nu se obosească presa să mă sune pentru că nu mai sunt persoană publică și nu dau nici un fel de declarație”, a precizat Cristian Boureanu.

Vestea că s-au despărțit este la fel de surprinzătoare cu cât, în urmă cu câteva luni, cei doi vorbeau despre nuntă și copii. Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au cunoscut în 2015, după ce afaceristul a divorțat de Valentina Pelinel. În 2018, Boureanu s-a logodit cu Laura, iar cei doi visau să au o familie frumoasă cu mulți copii. Deși și-au dorit mereu să se căsătorească, problemele ivite pe parcurs au tot amânat fericitul eveniment.

Monica Tatoiu, despre motivul despărțirii dintre Cristian Boureanu și Laura Dincă

Monica Tatoiu este prietenă foarte bună cu Boureanu, fiindu-i mereu alături. În urmă cu câteva zile, politiciana vorbea despre motivul pentru care cei doi nu au ajuns la căsătorie, deși își doreau acest lucru. Conform acesteia, diferențele de caste și vărstă i-au împiedicat să facă acest lucru. „Diferențele de vârstă, nu numai diferențele de vârstă, ci și diferențele de caste. Când dispare focul amorului se vede prăpastia dintre caste.Vă place, iubire, nu știu ce și când aia se termină ce faci, după ce s-a terminat. Rămâne prietenia ori prietenia trebuie bazată pe valori comune. Dacă nu erau problemele acestea, cu siguranță, eu și Laura ne căsătoream demult deja. Anul acesta nu se mai pune problema, dar e doar o chestiune de timp”, a spus Monica Tatoiu pentru Antena Stars.

Ei bine, planurile de căsătorie și de a avea o familie mare și frumoasă, pare că s-au destrămat pentru cei doi. Fotomodelul de 24 de ani își dorea să facă mai întâi nunta și apoi copii. „Cristi își dorește să devină tată de încă trei ori”, mărturisirea Laura Dincă, fosta iubită a lui Cristian Boureanu.

Etichete: