Redactia.ro
Home » Monden » Cum o răfață Cristian Boureanu pe iubita sa! Laura Dincă duce o viață de prințesă

Cum o răfață Cristian Boureanu pe iubita sa! Laura Dincă duce o viață de prințesă

GALERIE FOTO (3) Cum o răfață Cristian Boureanu pe iubita sa! Laura Dincă duce o viață de prințesă

Cristian Boureanu și Laura Dincă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni și chiar dacă îi despart 24 de ani, cei doi reușesc să aibă cele mai frumoase momente împreună. 

Cum o răfață Cristian Boureanu pe iubita sa

Cristian Boureanu este un bărbat foarte romantic, iar acest lucru se vede după cum se comportă cu iubita lui. Laura Dincă duce o viață de prințesă, fiind răsfățată cum multe tinere nici nu îndrăznesc să viseze.

Cum o răfață Cristian Boureanu pe iubita sa! Chiar dacă relația lor a fost criticată pentru faptul că pe cei doi îi despart 24 de ani, aceștia au ajuns să aibă o relația sinceră și plină de iubire, astfel că acum au 6 ani împreună și par să se iubească din ce în ce mai mult.

Iubita lui Cristian Boureanu este una dintre cele mai norocoase femei. Laura este ținută în puf de afacerist și răsfățată până la ultima șuviță. Milionarul nu se dă în lături de la nimic atunci când vine vorba de fericirea partenerei sale de viață, iar acest lucru s-a văzut și la aniversarea lor, atunci când au împlinit 6 ani de relație.

Cum o răfață Cristian Boureanu pe iubita sa! Laura Dincă duce o viață de prințesă

Cristian Boureanu o compleșește pe Laura cu daruri scumpe, dar și cu multe buchete de flori. Recent, cei doi au aniversat șase ani de relație, iar afaceristul i-a oferit în dar iubitei sale nu mai puțin de șase buchete de trandafiri roșii. Afaceristul știe cât de importante sunt florile pentru iubita lui, care a fost învățată încă de mică cu aceste atenții, astfel că încearcă să găsească mereu ocazii perfecte, pentru a o surprinde pe partenera sa.

”Întotdeauna găsește un prilej să-mi aducă flori că parcă îi lipsește ceva dacă nu-mi aduce flori. Și m-a obișnuit așa. Mie îmi plac florile de mică, tata ne aducea mereu flori și mie și mamei și el știe că cu o floara face miracol”, a spus Laura Dincă, în urmă cu ceva timp.

Cristian Boureanu și Laura Dincă nu s-au lăsat afectați de vorbele din jur

Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au cunoscut în 2019, iar la scurt timp cei doi s-au mutat într-un apartament de vis, în valoare de 400.000 de euro, totul ca Laura să se simtă ca o prințesă în propriul castel.

Cum o răfață Cristian Boureanu pe iubita sa! Laura Dincă duce o viață de prințesă

Cum o răfață Cristian Boureanu pe iubita sa! Între cei doi este o diferență de 24 de ani, dar acest lucru nu împiedică pe niciunul să învețe lucruri importante de la celălalt. Chiar dacă mulți nu le-au dat șanse împreună, iată că au trecut șase ani de când își scriu povestea și au reușit să demonstreze tuturor că dragostea lor este una reală.

”Am învățat de la Cristi să fiu sinceră, să nu bârfesc, să ajut. Iar el a învățat de la mine să uite și să ierte”, a mai spus Laura Dincă.

Când îl face tată din nou pe Cristi Boureanu

Întrebată pe Instagram „pe când un bebe?”, tânăra a răspuns: „După căsătorie”. „Aștept, dacă e să vină un bebeluș. Cristi își dorește să devină tată de încă trei ori”, mai declara Laura în anul 2018, în cadrul unei emisiuni TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: