Redactia.ro
Home » Monden » Iubita lui Cristi Boureanu s-a tunat! Cum a ajuns să arate acum Laura Dincă

Iubita lui Cristi Boureanu s-a tunat! Cum a ajuns să arate acum Laura Dincă

GALERIE FOTO (3)

La doar 23 de ani, Laura Dincă se poate declara o domnișoară fericită. Este foarte frumoasă și se iubește cu unul dintre cei mai mediatizați și bogați oameni de afaceri din România, Cristian Boureanu. Schimbările prin care trece tânăra în ultima vreme par să îi aducă un zâmbet larg pe buze, la propriu.

Laura trece prin schimbări de înfățișare și pare că tânăra ar fi umblat la modificarea buzelor care acum par mult mai pline. Pe lângă operația de mărire a sânilor, injectarea cu botox ar fi cea mai recentă modificare de look a tinerei.

Bat clopotele de nuntă pentru Cristian Boureanu și Laura Dincă

Cristian Boureanu, în vârstă de 46 de ani, a fost mereu în atenția tabloidelor datorită relațiilor controversate pe care le-a avut. Despărțirea de Valentina Pelinel nu doar că a lăsat urme adânci în sufletul afaceristului, dar l-a făcut să își caute iubirea cu trăsături asemănătoare cu fosta. Cât despre nunta celor doi, Laura Dincă a mărturisit că va ține ascunsă rochia de mireasă, până în momentul sosirii la altar. „Niciodată nu m-am visat mireasă-prințesă, nu pot spune mai multe despre rochie, deoarece am ales-o singură, iar Cristi mă va veda doar în față altarului”, declara Laura Dincă pentru Libertatea.

Scandalul Boureanu s-a lăsat cu pedepse și amenzi

 

În 2017, a fost oprit în trafic de către un echipaj de poliție, în piața Charles de Gaulle. Vizibil afectat de această oprire inoportună, Boureanu a început să se certe cu polițiști, ba chiar s-a bătut cu unul dintre ei. Un pumn în față și un genunchi în zona intimă au fost suficiente pentru că Boureanu să fie acuzat și reținut pentru ultraj. Scandalul s-a mutat din stradă în Curtea de Apel, însă Boureanu a scăpat cu o pedeapsa cu suspendare, o amendă penală de 2.000 de lei și muncă în folosul comunitatii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: