Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a Laurei Dincă după despărțirea de Cristian Boureanu. Care este, de fapt, motivul separării

Prima reacție a Laurei Dincă după despărțirea de Cristian Boureanu. Care este, de fapt, motivul separării

GALERIE FOTO (5) Laura Dinca a vorbit despre despartirea de Cristian Boureanu

Prima reacție a Laurei Dincă după despărțirea de Cristian Boureanu. Vestea că cei doi s-au despărțit după aproape șapte ani de relație, i-a șocat pe cei apropiați. După ce Cristian Boureanu a declarat oficial despărțirea de Laura Dincă, tânăra de 25 de ani a avut prima reacție după separarea de afacerist. Care este, de fapt, motivul?

Prima reacție a Laurei Dincă după despărțirea de Cristian Boureanu. Care este, de fapt, motivul separării

Prima reacție a Laurei Dincă după despărțirea de Cristian Boureanu. Despărțirea celor doi a șocat showbiz-ul românesc weekend-ul trecut. După aproape șapte ani de relație, Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit. Cei doi formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă, chiar dacă între aceștia exista o diferență de vârstă mare.

Mai mult, Laura și Cristian aveau planuri de nuntă și își doreau foarte mult să își întemeieze o familie socială. La scurt timp după ce afaceristul a declarat separarea de Laura, tânăra a avut și ea prima reacție. Blondina a menționat că amândoi au luat această decizie. “Ne-am despărțit că nu se mai putea. Sunt bine. Nu mai vreau să dau nicio declarație. V-am surprins pe toți cu această separare, asta este, se mai întâmplă. Sunt super ok. Lucrul acesta este de ceva timp, noi nu ne-am despărțit ieri sau acum două zile, ci de ceva timp. Nu mai vreau să fiu persoană publică. Nu el m-a lăsat, nu eu l-am lăsat, amândoi am decis asta”., a spus Laura Dincă pentru Playtech.ro.

Cristian Boureanu a fost cel care a confirmat despărțirea oficială de Laura Dincă. . “După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat. Este singura declarație pe care o dau”, a spus afaceristul pentru Antena Stars.

Cristi Boureanu, despre relația cu Laura Dincă

În urmă cu câțiva ani, fostul soț al Valentinei Pelinel, vorbea despre relația cu Laura Dincă, care este cu aproape 25 de ani mai tânără decât el. Blondina spunea într-un interviu că nu îl cunoștea pe Boureanu și nu știa cu ce ocupă la inceputul relației. Laura a spus că afaceristul i-a trimis un mesaj pe Facebook cu „La mulţi ani!“, de ziua ei. Astfel, după aproape o lună de cunoaștere, Laura și Cristian s-au mutat împreună. „Am întâmpinat şi nişte greutăţi. În primul rând, am întrebat-o dacă avea 18 ani. I-am cerut şi buletinul. Şi avea. Pentru că mă speriasem, era în clasa a XI-a”, declara Boureanu.

Laura își dorea un copil cu celebrul afacerist, iar în urmă cu ceva timp susținea că la 23 de ani vrea să devină mămică pentru prima oară. “Acum am 21 de ani, cand voi avea 23 voi face un copil”, declara blondina.

Monica Tatoiu a fost cea care a anunțat despărțirea dintre cei doi, iar la scurt timp, Boureanu a confirmat-o. Femeia de afaceri este bună prietenă cu Laura și Cristian, iar pentru că a fost la curent cu problemele dintre cei doi, Monica Tatoiu și-a spus părerea despre relația lor. “Diferențele de vârstă, nu numai diferențele de vârstă, ci și diferențele de caste. Când dispare focul amorului se vede prăpastia dintre caste.Vă place, iubire, nu știu ce și când aia se termină ce faci, după ce s-a terminat. Rămâne prietenia ori prietenia trebuie bazată pe valori comune. Dacă nu erau problemele acestea, cu siguranță, eu și Laura ne căsătoream demult deja. Anul acesta nu se mai pune problema, dar e doar o chestiune de timp”, a spus aceasta

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: