Redactia.ro
Home » TV » Cum a fost umilită Teo Trandafir? Vedeta TV rememorează: „Eram grasa poporului român”

Cum a fost umilită Teo Trandafir? Vedeta TV rememorează: „Eram grasa poporului român”

GALERIE FOTO (6) Cum a fost umilită Teo Trandafir_

Ani la rând, Teo Trandafir, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare Tv din România s-a luptat ani la rând cu kilogramele în plus. În urmă cu șase ani Teo a apelat la operația de micșorare a stomacului și a slăbit foarte mult.

Cu toate că acum are un corp de care se mândrește, vedeta nu poate uita momentele din tinerețe în care colegii o batjocoreau.

Cum a fost umilită Teo Trandafir? Vedeta TV rememorează: „Eram grasa poporului român”

Teo Trandafir, în vârstă de 52 de ani a reușit de mai bine de două decenii să aducă bucurie în sufletele telespectatorilor ori de câte ori apărea pe micile ecrane. Vreme de mulți ani, Teo s-a luptat cu kilogramele în plus, iar în urmă cu șase ani a decis să apeleze la operație de micșorare a stomacului. Prezentatoarea a povestit că perioada adolescenței a fost normală, până în momentul în care la vârsta de 21 de ani au început să râdă de ea, dar cu toate astea vedeta a reușit să treacă peste. „Am stat şi m-am gândit în toate felurile. Nu mâncam mai mult decât altă dată, nu mâncăm la alte ore. Am continuat să mă îngraş, am ajuns la un moment dat la 140 de kilograme. Dar viaţa mi-a dat şansa exact atunci să fiu aleasă pentru asta. Multe dintre telespectatoarele noastre de atunci s-au identificat cu mine. Eram grasa poporului român. Şi am avut norocul să fiu oarecum atipică şi extrem de familiară celor care mă urmăreau”, a povestit Teo.

Care a fost cel mai greu moment din viața ei

„Revenim la momentul Viena. M-au operat de cinci ori, am stat în spital 100 de zile. (…) A fost cumplit, am trăit separat şi după întoarcerea mea lucrurile nu au mai fost ca înainte. Mi-a fost foarte greu să o conving să renunţe la obiectele mele, cu care dormea în pat. Cămaşa mea de noapte, fotografiile erau la ea sub pernă. A durat o perioada până s-a obişnuit cu ideea că nu voi mai pleca niciodată. Încet, încet a renunţat, am apelat şi la ajutorul unui psiholog. Cauzele erau dorul şi nesiguranţa.”, a declarat Teo despre perioada în care a stat separată de fiica sa.

Cu ce se ocupa  Teo înainte de a devenit prezentatoare?

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare Tv din țară, dar cu toate aste puțini știu cu ce se ocupa aceasta înainte de a apărea în fața micilor ecrane. Potrivit acesteia, vindea sticle și bilete de odihnă în magazinul Eva din Capitală.

Vindeam sticlărie și bilete de odihnă în magazinul Eva, din București, asta am făcut la început. Am plecat de la raionul meu de sticlărie, m-am dus la facultate, am dat masterul, am luat 10, l-am băgat într-un caiet studențesc și m-am întors la tonetă. Cu diplomă cu 10 în caiet”, a spus aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: