Redactia.ro
Home » Monden » Cum a încălcat Lidia Buble regulile Bisericii Penticostale: ”Este oaia neagră a familiei”

Cum a încălcat Lidia Buble regulile Bisericii Penticostale: ”Este oaia neagră a familiei”

Lidia Buble a stârnit controverse în religia penticonstală prin abaterea sa de la regulile specifice acestui cult. Relația ei cu Răzvan Simion și despărțirea de acesta, dar și felul de a poza pe Instagram, sunt criticate de clerul penticonstal. Moise Ardelean, președintele Cultului Penticostal din România a dezvăluit cum a greșit artista.

Cum a încălcat Lidia Buble regulile Bisericii Penticostale

Cu toate că este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, Lidia Buble a trebuit să bifeze succesul cu un risc: abaterea de la regulile Bisericii Penticostale. Relația sa cu Răzvan Simion, fără a fi căsătoriți  și despărțirea de acesta sunt condamnte de regilia din care cântăreața face parte. Moise Ardelean, preşedintele Cultului Penticostal din România, a dezvăluit cum a greșit, mai exact, Lidia Buble. 

Deși nu îi cunoaște foarte bine familia, Moise Ardelean a mărturisit că Lidia Buble nu mai este membră a cultului penticostal.

”Nu am cunoscut-o niciodată personal pe Lidia Buble deşi îi ştiu foarte bine tatăl şi pe o parte a familiei sale. Prin 2014 coordonam actitvitatea bisericilor noastre din vestul ţării, aşa că am fost de mai multe ori şi prin Deva. Pe Lidia Buble o ştiu doar din ceea ce mai citesc din presă. Ce pot să vă spun e că în prezent Lidia Buble nu e membră a cultului nostru”, a declarat MoiseArdelean pentru impact.ro, preşedintele Cultului Penticostal din România

Apropiații Lidiei Buble au precizat că aceasta a  trăit în păcat cu Răzvan Simion, mai ales că s-au și despărțit. ”Este oaia neagră a familiei”, spun aceștia.

”Relațiile intime, înainte de căsătorie, nu sunt acceptate, iar ea a trăit în păcat cu Răzvan Simion, de la Antena 1, de care s-a și despărțit. Este oaia neagră a familiei”, au spus apropiații Lidiei Buble pentru sursa menționată anterior.

Lidia Buble s-a pozat fără lenjerie intimă

Lidia Buble s-a pozat zilele trecute fără lenjeri intimă. Într-o poză pe Instagram, ea apare într-o rochie albă, care îi dezvăluie…posteriorul. Imaginea a devenit virală.

Lidia Buble

După ce s-a despărțit de Răzvan Simion, s-a zvonit că are o relație cu Cornel Ilie. Însă, cei doi au negat în emisunea
”Vorbește Lumea” de la Protv. Lidia Buble și Răzvan Simion s-au cunoscut în 2015. Se zvonea atunci că aceasta ar fi fost motivul pentru care prezentatorul s-a despărțit de soția lui. După cinci ani în care s-au iubit, în acest an au pus capăt relației

”Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt întelept”, a scris Răzvan Simion pe rețelele de socializare la începutul lunii iunie.

A înlocuit-o pe Lidia Buble

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: