Redactia.ro
Home » Monden » Cum a încercat Alexandru Ciucu să o recâștige pe Alina Sorescu timp de un an: „I-a propus tot felul de…”

Cum a încercat Alexandru Ciucu să o recâștige pe Alina Sorescu timp de un an: „I-a propus tot felul de…”

Timp de un an de zile, Alexandru Ciucu, designerul Casei Regale, a încercat să își convingă soția, Alina Sorescu să nu divorțeze. Aceasta a hotărât să încheie definitiv relația odată cu plecarea sa din casa conjugală, cu un an în urmă. Află ce eforturi a depus Alexandru Ciucu în încercarea de a se împăca cu soția lui.

Alina Sorescu a decis să-l părăsească pe Alexandru Ciucu

Cântăreața a plecat de acasă în urmă cu un an de zile. Deși este o persoană discretă, despărțirea de creatorul de modă, Alexandru Ciucu este foarte mediatizată. Designerul a încercat timp de un an de zile să o determine pe Alina să nu depună acțiunea de divorț, potrivit „Fanatik”.

Cei doi soți n-au reușit să ajungă la împăcare, dar nici la consens pentru a se despărți amiabil la notar, iar divorțul a ajuns la tribunal.

Cum a încercat Alexandru Ciucu să-și recâștige soția

Un apropiat de-al celor doi a povestit aceleași surse faptul că Alina Sorescu nu l-a iertat pe Alexandru Ciucu deși a încercat din răsputeri să-i recâștige inima:

„Alexandru Ciucu a încercat să o împace pe soția lui și de aceea, la început, designerul a negat informațiile apărute privind despărțirea lor. Un an de zile s-a chinuit să o convingă pe Alina să nu depună actele de divorț. Alexandru a crezut tot timpul că va reuși să o facă să-l ierte.

I-a propus tot felul de sume cu multe zero-uri, dar artista a fost de neînduplecat. Au fost lucruri peste care Alina nu a putut să treacă, nu le-a putut trece cu vederea. Pur și simplu pentru ea a fost dureros și nu mai era fericită lângă soțul ei”.

Alina Sorescu a recunoscut că a depus acțiunea de divorț în instanță

Alina a recunoscut public pe pagina personală de socializare faptul că ea și Alexandru Ciucu s-au despărțit oficial și că i-a cerut divorțul:

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare.

La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el, până la soluționarea în instanță a procesului.”

Alexandru Ciucu, proces intentat Alinei Sorescu la Judecătoria Buftea

Presa a speculat că ar fi vorba despre infidelitate, „s-a spus că designerul ar fi înșelat-o pe artistă, însă niciunul dintre ei nu a confirmat acest subiect, până în acest moment”, spune aceeași sursă.

Creatorul de modă a cerut o ordonanță preşedinţială împotriva cântăreței, pentru a încerca să câștige custodia fetițelor lor, deoarece nu se înțeleg în privința programului de vizite.

Alina Sorescu vrea să își protejeze fetițele

Alina le-am mai spus urmăritorilor ei că va face tot ce stă în putință să-și protejeze fetițele și să le crească  într-un mediu cat mai armonios:

„Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei, care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare.”

Ce avere au de împărțit Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Partajul dintre cei doi se anunță a fi unul dificil. „Au de împărțit o avere considerabilă, în care este inclusă și vila din Pipera în valoare de jumătate de milion de euro.

Alina Sorescu și designerul mai au de împărțit afacerea familiei, pentru care creatorul a mers la Imperiul Leilor unde a primit 2 milioane de euro de la investitori. De cealaltă parte, solista are o școală de muzică.

La partaj se mai iau în calcul și sumele de bani primite de cântăreață din proiectele de televiziune și contractele de imagine, însă cele mai importante pentru cei doi, sunt cele două fetițe ale lor, Carolina (8 ani și jumătate) și Raisa (6 ani), care trebuie să rămână cu unul dintre părinți. Cel mai probabil va exista o custodie comună pentru fetițe.”, relatează aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: